2777
2789
عنوان

قتل رومینا

| مشاهده متن کامل بحث + 1449 بازدید | 44 پست
اینا تاثیر تبلیغات کودک همسریه یه مرد ۳۵ ساله جای این که بره خواستگاری یه دختری که همون رده های سنی ...

چرا پیره بکشه.مشاوره..مشورت..عطوفت..چ میدونمرفیق میشد با دخترش که ب جایپدر ومادر پناه ب بیرون برده وهمراهی بایک مرد غریبه 

دوقلو داشتن چ خوبه😄من وابجیم دوقلوییم دوتا قل کاملا همسان ازهرنظر اخلاق ورفتار واعتقادات ...گاهی حتی ادامه خواب همو میبینیم دنیایی داریم واسه خودمون خخخخخ....ان شالله هرکی دوقلو میخواد خدابهش بده😃😃😃

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

۱۳ساله بوده؟

۱۶

دوقلو داشتن چ خوبه😄من وابجیم دوقلوییم دوتا قل کاملا همسان ازهرنظر اخلاق ورفتار واعتقادات ...گاهی حتی ادامه خواب همو میبینیم دنیایی داریم واسه خودمون خخخخخ....ان شالله هرکی دوقلو میخواد خدابهش بده😃😃😃
وای خدا چه دردناک به قتل رسیده دختر طفلک چه پدر کثافت و بی رحمی بوده خدایا

اره بابام باور نمیکرد میگه حتمن پدرش ی مرگیش بود 

خداروشکر بابای من حتا ی بار ی بارم منو نزده باورش نمیشد همش میگع پده حتمن معتاد بوده🍫🍓

میوو

خدا صبر ب مادرش بده 

چرا پیره بکشه.مشاوره..مشورت..عطوفت..چ میدونمرفیق میشد با دخترش که ب جایپدر ومادر پناه ب بیرون برده و ...

کسی که ببخشید به یه بچه ابراز علاقه می کنه مریض جنسیه مطمن باش دنبال ازدواج هم نبوده تقصیر دختره چی بوده که یکی زیر گوشش حرفای عاشقانه زده وعده وعید داده به نظر من اون پسره اس که باید مجزات می شد ولی همیشه دخترا متهم میشن 

ای خدا هزارمین بار ول کنین دیگه تو این سایت زنای باردار هم هستنا

نیا ونیان منم خیلی تاپیکا نمیرم 

کسی که ببخشید به یه بچه ابراز علاقه می کنه مریض جنسیه مطمن باش دنبال ازدواج هم نبوده تقصیر دختره چی ...

نقش پدر ومادرم مهمه خب چرا من ویا خیلیا دیگه گول نمیخوریم چون مادر وپدر برام وقت گذاشتن برای تربیتم برای سلامتی روحم وجسمم که تا یک پسر ابراز علاقه کرد خودمو نبازم..

نقش پدر ومادرم مهمه خب چرا من ویا خیلیا دیگه گول نمیخوریم چون مادر وپدر برام وقت گذاشتن برای تربیتم ...

تا حالا از جلو مدرسه راهنمایی دخترونه رد شدی 😂😂بهت تجاوز می کنن بچه های این دوره زمونه 

دلیل این کمبود محبت و این چیزا نیست 

ادم تو این سنا به روابطش با پسرا فکر می کنه دوس داره دیده بشه بچه بوده 

تا حالا از جلو مدرسه راهنمایی دخترونه رد شدی 😂😂بهت تجاوز می کنن بچه های این دوره زمونه  دلیل ...

جااااااان....یا الله....ن نمیشه گفت اصلا ربط ب کمبود محبت نداره...والا من الان ۲۶سالمه نه خودنمایی دوس دارم ونه موقع بلوغ خودنمایی میکردم دور وزمونه عوض نشده ادما عوض شدن...قبح قتل داره میریزه نشون ندن که نمیشه نشون بدن عادی میشه...خدا عاقبتمونو بخیر کنه 

جااااااان....یا الله....ن نمیشه گفت اصلا ربط ب کمبود محبت نداره...والا من الان ۲۶سالمه نه خودنمایی د ...

واقعا مام بچه بودیما ما چرا این مدلی نبودیم 

همین مدلی موندیم منم ۲۶ سالمه یه پسر می بینم فرار می کنم 😂😂😂

حماقت رومینا چرا ی دختر ۱۳ یاله چ میدونه اخه

اقا ول کنین دیگه تو رو خدا اگر میخواید قضاوت بشه لااقل درست  هم بگید:اینکه ی دختر 13 ساله از خونه با ی مرد غریبه فرار کنه اصلا کار درستی نیست! هرچند برای خلاصی از یک مشکل باشه!

ولی ادم عاقل چرا باید برای فرار از یک مشکل خودشو تو مشکل بزرگتری بندازه؟!!

اون اگه بچه بود دوستیش با ی مرد غریبه اونم ب مدت چند سال چی بود؟؟ کارش درست نبود دیگه! ولی پدرش از خودش احمق تر بوده...

گروه نارنجی  🧡  وزن اولیه: 66  🧡  وزن هدف: 52                                                اقایون درخواست دوستی ندن سنگین ترن✌👍