2777
2789
عنوان

خرید طلا

| مشاهده متن کامل بحث + 199 بازدید | 21 پست
من ک خواستم بخرم مالیات و ارزش هم میکشن روش.فقط پول اجرت رو نمیگیرن.همین.

طلای آب شده هم همینطوره؟

🌱یا مُنتَهَیَ اَلرَّجایا 💫 ای اوج امیدواری ها💫❤️خدایا کمک کن جرئتشو داشته باشم چیزی رو که میتونم تغییر بدم، عوض کنم و چیزی رو که نمیتونم تغییر بدم جرئتشو داشته باشم که بپذیرم.✨️
میدونم گرونه ولی میترسم گرونتر شه آخه اونوقت با۲۰تومن هییییچی نمیتونم بگیرم دیگه

میدونی حتی طلا دسته دومم اجرت میگیرن گرونم بشه برات نمیصرفه اگه لازم داری مثلا نامزدی اینا بگیر وگرنه برا پس انداز اصلا خوب نیس

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

میدونی حتی طلا دسته دومم اجرت میگیرن گرونم بشه برات نمیصرفه اگه لازم داری مثلا نامزدی اینا بگیر وگرن ...

نه نامزد نیستم.پس اون ۲۰تومنو بزارم همینطوری بمونه؟از ارزش میفته که

🌱یا مُنتَهَیَ اَلرَّجایا 💫 ای اوج امیدواری ها💫❤️خدایا کمک کن جرئتشو داشته باشم چیزی رو که میتونم تغییر بدم، عوض کنم و چیزی رو که نمیتونم تغییر بدم جرئتشو داشته باشم که بپذیرم.✨️
طلای آب شده هم همینطوره؟

اونو دیگه نمیدونم.ولی ی سرچ کن توو گوگل قشنگ توضیح داده.طلای دست دوم فقط پول اجرت رو نمیدی.یعنی خیلی تفاوتی با طلای نو نداره.اصن واسه سرمایه گذاری خوب نیست.ولی واسه استفاده عالیه.چون به هرحال پول اجرت نمیدی.

نه نامزد نیستم.پس اون ۲۰تومنو بزارم همینطوری بمونه؟از ارزش میفته که

نمیدونم اگه کسی هست باهاش شریک شو یه زمینی چیزی بخرین البته ده درصد اینا میتونی دنگ داشته باشی ولی سودش بیشتره 

اونو دیگه نمیدونم.ولی ی سرچ کن توو گوگل قشنگ توضیح داده.طلای دست دوم فقط پول اجرت رو نمیدی.یعنی خیلی ...

نه میخوام النگو بگیرم استفاده کنم،در آینده هم یهو جایی لازممون شد بفروشم.ولی میترسم گرون خریده باشم😁