حدود۲۰تومن پس انداز دارم میخوام طلای دست۲ بگیرم،به نظرتون بگیرم یا الان موقعش نیس؟آخه گرونه
🌱یا مُنتَهَیَ اَلرَّجایا 💫 ای اوج امیدواری ها💫❤️خدایا کمک کن جرئتشو داشته باشم چیزی رو که میتونم تغییر بدم، عوض کنم و چیزی رو که نمیتونم تغییر بدم جرئتشو داشته باشم که بپذیرم.✨️
من ک خواستم بخرم مالیات و ارزش هم میکشن روش.فقط پول اجرت رو نمیگیرن.همین.
طلای آب شده هم همینطوره؟
🌱یا مُنتَهَیَ اَلرَّجایا 💫 ای اوج امیدواری ها💫❤️خدایا کمک کن جرئتشو داشته باشم چیزی رو که میتونم تغییر بدم، عوض کنم و چیزی رو که نمیتونم تغییر بدم جرئتشو داشته باشم که بپذیرم.✨️
میدونی حتی طلا دسته دومم اجرت میگیرن گرونم بشه برات نمیصرفه اگه لازم داری مثلا نامزدی اینا بگیر وگرن ...
نه نامزد نیستم.پس اون ۲۰تومنو بزارم همینطوری بمونه؟از ارزش میفته که
اونو دیگه نمیدونم.ولی ی سرچ کن توو گوگل قشنگ توضیح داده.طلای دست دوم فقط پول اجرت رو نمیدی.یعنی خیلی تفاوتی با طلای نو نداره.اصن واسه سرمایه گذاری خوب نیست.ولی واسه استفاده عالیه.چون به هرحال پول اجرت نمیدی.
اونو دیگه نمیدونم.ولی ی سرچ کن توو گوگل قشنگ توضیح داده.طلای دست دوم فقط پول اجرت رو نمیدی.یعنی خیلی ...
نه میخوام النگو بگیرم استفاده کنم،در آینده هم یهو جایی لازممون شد بفروشم.ولی میترسم گرون خریده باشم😁