2777
2789
عنوان

ویروس hpv

| مشاهده متن کامل بحث + 428282 بازدید | 2191 پست
سلام عزیزم میدونن این تاپیک قدیمی هست . من خیلی اتفاقی متوجه شدم که اچ پی وی ۱۶ و ۵۲ دارم . با پاپ ا ...

سلام. خوب خداروشکر هنوز پاپ اسمیرتون اوکی هست. کولپوسکوپی رو حتما انجام بدین که اگه دهانه رحم درگیر هست اگه اولش باشه با فریز کردن خوب میشه. ولی من خودم چون متاسفانه دهانه زیاد درگیر شده بود جواب پاپ هم اوکی نبود باید عمل میکردم. این ماه باید تست بدم . برام انرژی مثبت بفرستین 🧡

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام. خوب خداروشکر هنوز پاپ اسمیرتون اوکی هست. کولپوسکوپی رو حتما انجام بدین که اگه دهانه رحم درگیر ...

سلام قربونت برم . منم مشکلم دقیقا مثل شماست . امیدوارم جواب تستت نرمال باشه و مشکلی نداشته باشی ‌. دکتر خیلی ترسوند منو . گفت پاپ اسمیر اصلا دلیل نمیشه و بیا برای کلپو ببینم اصلا تو چه مرحله ای هستی . حتی واسم واکسن ننوشت گفت وایسا ببینم جواب کلپو چی میشه . منم خیلی نگرانم ولی تو این شرایط فقط میشه قوی بود و روحیه رو حفظ کرد

مطب های خصوصی دارن یکجا میگه چهارونیم  یکجا میگه سه تومن  این مطب خصوصیام از این داستان سو ...

آره منم خیلی گشتم. من تابستون پارسال گرفتم. الان فک‌میکنم هر دوز ۱.۵ هست‌ باید بگردین دیگه

خدارو شکر 🙏🏽💓انشالله همیشه سلامت باشی  چه کارایی کردین که دفع شد ؟تغذیه و مکمل خاصی داشتین ...

ممنون عزیزم😍

من ۶-۷ ماه پاورفیت مصرف کردم 

ماست پروبیوتیک و‌سبزیجات کلم‌بروکلی قارچ خام‌

چایی سبز‌فراوون مصرف کردم 

قرص ویتامین سی هم مصرف کردم