دوستان من دو سال پیش به تشخیص نادرست یه دکتر فریز کردم .بعد از یک سال ،پارسال تست پاپ اسمیر من مثبت شد و با ازمایش ها معلوم شد که ویروس hpvشماره١٦دارم.دکتر زنانم گفت باید دهانه رحم رو لایه ای ازش برداره ولی متخصص انکولوژی فعلا گفت دست نگه دار تا چهار ماه یکبار تست می گیریم.به من گفتن حامله شو. چون بچه ندارم و ٣١سالمه.ایا کسی مشکل من رو داره و می تونه راهنمایی کنه در مورد درمان و دکتر خوب معرفی کنه؟
سلام دوستان من هم به علت خونریزی بعد از نزدیکی به دکتر مراجعه کردم دکتر پاپ اسمیر انجام داد که التهاب رو نشان میداد کولپوسکپپی کردم تو مطب دکتر صفار زاده توسط خانم دکتر وحیدی متاسفانه بدون نمونه برداری تشخیص اشتباه داد و گفت چیزی نبست
اما من بعد دو ماه که دیدم خونریزی دارم نگران شدم دوباره پاپ اسمیر دادم بیمارستان مصطفی خمینی و پاپ رو بردم آزمایشگاه آنجا که دکتر قینی تشخیص Ascus دادن و دوباره کولپوسکپپی انجام دادم پیش دکتر پرند حاصل که دستگاه پیشرفته ایی داشتن و کارتون عالی بود و خیلی با حوصله هستن که جواب آون شn1 ci
گفت هم مبتونی فریز کنی و هم صبر کنی گفت hpvباعث شده اما نه من و نه همسرم مشکلی نداشتیم و به خانواده پایبند بودیم نمیدونم از کجا آمده من خیلی میترسم بعد رفتم پیش دکتر یارندی ایشان هم اکولوژیکی هستن ایشان یه کپسول دادن به نام پاورفیت که از قارچ شی تاکه تهیه شده و برای درمان hpv هستش و قرص لا کتواژ که درون واژن استفاده میشه
سلام دوستان منم تا حالا دو بار کولپوسکوپی کردم و خداروشکر فعلا که مشکلی نیست. پیش دکتر ساره حیدری انجام دادم و خیلی راضیم. شمارشون اینجا می ذارم 88689871