دوستان من دو سال پیش به تشخیص نادرست یه دکتر فریز کردم .بعد از یک سال ،پارسال تست پاپ اسمیر من مثبت شد و با ازمایش ها معلوم شد که ویروس hpvشماره١٦دارم.دکتر زنانم گفت باید دهانه رحم رو لایه ای ازش برداره ولی متخصص انکولوژی فعلا گفت دست نگه دار تا چهار ماه یکبار تست می گیریم.به من گفتن حامله شو. چون بچه ندارم و ٣١سالمه.ایا کسی مشکل من رو داره و می تونه راهنمایی کنه در مورد درمان و دکتر خوب معرفی کنه؟
یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.
من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.
تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.
اره عزیزم اچ پی وی منفی بودم اخرین بار ، به خودم و همسرمم مطمئنم، الانم بدون پاپ اسمیر کولپو کردم ( دکترم پولکی بود ظاهرا) ولی پارسال همین موقع همه چیز عالی ونرمال و اچ پی وی منفی بود یهو امسال اینجوری
اخه جز لیزر و اپیلاسیون دیگه چه راهی؟ احتمال استخر و توالت فرنگی میگن خیلی ناچیزه، یوگا میکنم، پاورفیت هم میخورم ولی فعلا منتظر جواب ازمایشم که ببینم عمل میخاد یا نه😢 دعا کنید cin 1 باشه جراحی نخاد😫🙈😭
سلام خانما من ۲۳سالمه ۶سال ازدواج کردم ویه زایمان طبیعی داشتم دخترم یکسالشه پاپ اسمیر دادم که عفونت والتهاب شدید وکیولوسیت رونشون داده بود که دکترم گفت کهhpvداری حالا فرداجواب از HPV میاد که چه نوعیه خیلی نگرانم الان چند ماهه زندگیم شده گریه وزاری روپوستم هیچزگیلی ندارم همسرم هم نداره خیلی داغونم وسواس فکری گرفتم همش فک میکنم دخترمم میگیره کسی میتونه به من کمک کنه
سلام خانما من ۲۳سالمه ۶سال ازدواج کردم ویه زایمان طبیعی داشتم دخترم یکسالشه پاپ اسمیر دادم که عفونت والتهاب شدید وکیولوسیت رونشون داده بود که دکترم گفت کهhpvداری حالا فرداجواب از HPV میاد که چه نوعیه خیلی نگرانم الان چند ماهه زندگیم شده گریه وزاری روپوستم هیچزگیلی ندارم همسرم هم نداره خیلی داغونم وسواس فکری گرفتم همش فک میکنم دخترمم میگیره کسی میتونه به من کمک کنه
من خودم کاملا مذهبی ومعتقد هستم وغیر از همسرم با هیچ مردی حتی رابطه کلامی هم نداشتم اپیلاسیون واستخر هم اصلا به عمرم نرفتم فقط روزی که زایمان کردم خانمی که در زایشگاه بود زگیل روی پوستش داشت چون وقتی زایمان میکرد من از روی پوستش متوجه شدم.اصلا نمیدونم کی مبتلا شدم خیلی ناراحتم یعنی شوهرم خیانت کرده .چرا باید تاوان کار دیگران رو ادمای بی گناهی مثل من پس بدن😭😭😭😭😭😭
سلام خانما من ۲۳سالمه ۶سال ازدواج کردم ویه زایمان طبیعی داشتم دخترم یکسالشه پاپ اسمیر دادم که عفونت ...
سلام خانما من امروز جواب ازمایشم رو گرفتم وحداروشکر hpvمنفی بود فقط التهاب شدید وعفونت قارچی داشتم دکترم بهم گفت که تا یکسال بعد نیازی به پاپ مجدد نداری بنظرتون اعتماد کنم اخه التهاب شدید وعفونت چرکی برا چیه
عزیزم از من پاپ اسمیر نگرفت و کولپو کرد، چون دکتر پولکی ومادی بود، من پارسال تست پاپ اسمیر و اچ پی وی منفی بود، الانم برا چکاپ رفتم منتها قبل نزدیکی خونریزی دادم البته نزدیک پریودمم بود، جواب کولپو cin1/2 اومد ، چند تا دکتر عوض کردم همه میگفتن لیپ ، اخری گفت نه نمونه های کولپو رو بفرست دوباره بازخوانی بشه، امروز جواب اومد منفی😳😳😳 و من سردرگمم چون میگن خطای ازمایشگاهی بسیار زیاده، من دوشنبه با دکتر بهتاش وقت دارم ببینم دقیقا با این اوضاعم چه کار باید بکنم، باورت نمیشه اینقدر گریه کردم یه بخشی از موهام یهو سفید شد😭😭