2777
2789
عنوان

یعنی این پسر چش شده؟

| مشاهده متن کامل بحث + 403 بازدید | 33 پست
من که هیچ کدومو ندیدم از روی توصیفات خودت  میگم . تو یه جامعه بالاخره همه خوشگل و شیک و فداکار ...

با بخشی از حرف تون موافقم اما با آخرش نه، حسود و مغرور بودن اتفاقا باعث میشه انتخاب خوبی داشته باشی و بهترین رو بخوای، مخصوصا مغرور بودن، به نظر من بهترین برای هر کسی یه جور تعریف می شه، هر کی یه معیاری و سلیقه ای داره، یکی از قدبلند و لاغر خوشش میاد یکی از کمی تپل خوشش میاد، بعدشم همه چی که به ظاهر و قیافه و هیکل نیست، شاید شیفته ی شخصیتش و رفتارش شده، خلاصه مطمئن باش چیزی دیده در اون دختر که بهش علاقه مند شده حالا درست و غلط ش رو زمان مشخص می کنه. اما الان هر چی هست می خوادش. 

اگر اخلاقش خوبه و سطح رفتاری بالا داره خوب چه اشکالی داره خونشون کوچک باشه یا بزرگ  مادرش چطور چادر سرش کرده باشه  شما باید منش دختر در نظر بگیری 

ولی یه چیزی که هست چادر سرکردن و.محجبه شدن برای کسی که اعتقاد نداره واقعا سخته و یکی از دلایل مهم مخالفت میتونه باشه 

چون اجبار تو.کاری که بهش عقیده ای نداری به احتمال زیاد جواب نخواهد داد و بهدها دختر چادرش بر میداره 

من شخصا تنها محجبه کل خانواده همسرم هستم و از اول باهاش شرط کردم نمیتونم مثل انها باشم الان هفت سال گذشته من همچنان محجبه و انها همچنان بی حجاب کامل

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اینم بگم با توصیفات شما اینها اصلا چادر بلد نیستند سر کنند نشان از غربتی بودنشون نیست و ممکن دلیل مخالفتشون دقیقا همین باشه 

و حتی ممکن دحتر بعد چند سال چادر بذار کنار اگر واقعا برای آقا چادری بودن مهمه و خیلی ملاک هست این مورد در نظر بگیره