2777
2789
عنوان

سوال

195 بازدید | 41 پست

سلام دوستان خواب دیدم رفتم مسجد نماز بخونم ولی نتونستم نماز رو کامل بخونم جمع کردم وسایلم رو گفتم برم خونه نماز بخونم  برای حاجتی کل ماه رمضان دعا کردم .چله برداشتم به نظرتون جوابم رو تو خواب گرفتم و به حاجتم نمیرسم و دیگه برا حاجتم دعا نکنن و چله رو قطع کنم؟

نه عزیزم

چله رو تا آخرش بخون

خوابتم خیره ان شاءالله

خدایا به اندازه ی مهربونی و بزرگیت شکررررررت که معجزه قشنگی که منتظرش بودیم رو بهمون دادی💜   💜یاجوادالائمه💜یافاطمه معصومه💜یاضامن آهو💜مرررررررسی واسه خواب قشنگ و ضمانت نامه و اشک شوق و ذوق از ته دلی که بهمون هدیه کردین   

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اخه شنیدم میگن نتونی تموم کنی حاجتت براورده نمیسه

چی رو نتونی تموم کنی

نماز رو میگی؟؟؟

خدایا به اندازه ی مهربونی و بزرگیت شکررررررت که معجزه قشنگی که منتظرش بودیم رو بهمون دادی💜   💜یاجوادالائمه💜یافاطمه معصومه💜یاضامن آهو💜مرررررررسی واسه خواب قشنگ و ضمانت نامه و اشک شوق و ذوق از ته دلی که بهمون هدیه کردین   
نماز

شما ادامه بده چله رو....ضرر که نداره

[QUOTE=138409692]شما ادامه بده چله رو....ضرر که نداره[/QUOTبا دیدن این خواب نا امید شدم

من یه عالمه خواب معنوی دیدم

گاهی که میام ناامید بشم ....با یاد اونها امیدوار میشم

شما هم امیدوار باش

بعضی وقتها برای براورده شدن حاجت شاید مشکلات دیگه ای هم باشه

نمیدونم چه مشکلاتی حاجت من ازدواج بود من 41 سالمه خیلی دلم میخواد ازدواج کنم ولی نمیدونم مشکل چیه که نمیشه

نمیدونم چه مشکلاتی حاجت من ازدواج بود من 41 سالمه خیلی دلم میخواد ازدواج کنم ولی نمیدونم مشکل چیه که ...

عزیزم دعات میکنم

چله سوره حشر بردار

یه شهیدی هست اسمش علی حاتمی

خیلیا حاجت ازدواج گرفتن ازشون....حتما ازش بخاه

تاپیکای این دوستمو نگاه کن....

@elahemilany98 یکی از تاپیکاش راجب این شهیده

عزیزم دعات میکنم چله سوره حشر بردار یه شهیدی هست اسمش علی حاتمی خیلیا حاجت ازدواج گرفتن ازشون.... ...

ممنونم عزیزم.چله سوره حشر رو خوندم .دعای توسل ختم قران چله یاسین و خیلی ختم های دیگه ولی اینم خوابم جواب این دعاهام

نمیدونم چه مشکلاتی حاجت من ازدواج بود من 41 سالمه خیلی دلم میخواد ازدواج کنم ولی نمیدونم مشکل چیه که ...

سلام عزیزم .. فدات بشم اینقدر به فکرت هستم 🙁

. إن شالله درست میشه عزیزم .. ادامه ندی اون وقت رو‌میخوای چه کاری انجام بدی؟ حداقل اینطور هم ثواب هست هم امید هم لطف خدا 

🫧ثواب تمام تاپیک ها ، پست های معنوی ، دعا وصلوات هدیه به نیابت  همه ی شهدا مخصوصا شهید سردار قاسم سلیمانی تقدیم به پیشگاه اُمّ الآداب مادر عشق و ادب ،حضرت ام البنین( س) -(او کہ شایسته یِ آن خانه یِ سرمدی شد) « السَّلام عَلَى الحُسَيْن ، وَعَلَى عَليِّ بْنِ الحُسَيْنِ ، وَعَلَى أوْلادِ الحُسَيْنِ ، وَعَلَى أصْحابِ الحُسَينِ».🫧

این خواب که منظورش این نبوده که شما ادامه ندی عزیزم . کلا خواب مسجد و ائمه همیشه تعبیر خوب داره 

🫧ثواب تمام تاپیک ها ، پست های معنوی ، دعا وصلوات هدیه به نیابت  همه ی شهدا مخصوصا شهید سردار قاسم سلیمانی تقدیم به پیشگاه اُمّ الآداب مادر عشق و ادب ،حضرت ام البنین( س) -(او کہ شایسته یِ آن خانه یِ سرمدی شد) « السَّلام عَلَى الحُسَيْن ، وَعَلَى عَليِّ بْنِ الحُسَيْنِ ، وَعَلَى أوْلادِ الحُسَيْنِ ، وَعَلَى أصْحابِ الحُسَينِ».🫧

[QUOTE=138409952]سلام عزیزم .. فدات بشم اینقدر به فکرت هستم 🙁 . إن شالله درست میشه عزیزم .. ادامه ندی اون وقت رو‌می ...[/QUOT ینی خوابی که دیدیم نییتم هیچ وقت براورده نمیشه؟به نظرت این جوابم بوده که هر دا و نذری هم بکنم بی اثر هست؟