2777
2789
عنوان

پز یا واقعنی😕

| مشاهده متن کامل بحث + 242 بازدید | 34 پست

معلم کار و فناوریم  اخلاقش واقعن داغونه هم خودش هم خواهرش که معلم ریاضیم بود پارسال تو کلاس بهمون گفت من از امریکا هم خواستگار دارم تو دلم گفتم اخه به ما  چه اخه کی میاد اینو بگیره معلوم بود داره پز میده ی مرتبه حرفشو اورد وسط واقن اخلاقش بد بود

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

معلم کار و فناوریم  اخلاقش واقعن داغونه هم خودش هم خواهرش که معلم ریاضیم بود پارسال تو کلاس بهم ...

ای انقدر متنفرم از همچین ادمای پزی 😖

یقین دارم که به بهترین اتفاقات زندگیم خواهم رسید     
شوهر منم مهندس عمران هست.سالی میدونی چند نفر این مدرک‌ رو میگیرن    

یه دلـــت بســوزه ی خاصی توی این جمله بود😂😂

حالا دکتر هیچی کمه معمولا هم زن دکتر میخوان ولی خدایی خواستگار مهندس دیگه الان ریخته!یه جوری شده سنگ رو برادری زیرش پنج تا پسرن از این پنج تا چهارتاشون مهندسن سه نفرم اسمشون محمده

کاربری onyxxx هم من بودم که متاسفانه ترکید  
حالا دکتر هیچی کمه معمولا هم زن دکتر میخوان ولی خدایی خواستگار مهندس دیگه الان ریخته!یه جوری شده سنگ ...

مــهندس زیاد شده  مهندس برق و اب و فاضلاب که بع درد نمیخوره  نو موخوااام   😭 مهندس معماری خووبه😁