من از عطاری میخرم بسته بندی شدشو
تخم مرغارو خوب باهم زن بزن بعد وانیل و شکرو بزن خوب دو سه دقیقه هم بخورن و خامه مانند بشه بعد شیر ولرم داغیش زیاد نباسع اروم لروم بربز و با دور تند همزن هم بزنش
اردم حتما ۳ ۴بار الک گن . بعد روغن و بریز و اردو تو سه مرحله اضافه کن و زیاد هم نزن ک پف تخم مرغا بخوابه
تو قابلمه میزاری زیرش شعله پخشکن روشم دمن کنی
تایمبگیر بعد ۲۰ دقیقه درشو باز کن چک کنببین پختهبان
قبل ۲۰دقیقه اصلاباز نکن پفش میخابه