2777
2789
فک کنم دولت دروغ میگه ها ما الان دوساله ماشینمونو نمیدن حالا میخوان تو این تحریم ماشین بدن اونم سریع ...

کارشون همینه همیشه ،اصلا ماشینی درکار نخواهد بود زیر یک سال ،فقط دارن پول مردم رو بلوکه میکنن

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم میخام طلاهامو بفروشم اگه اسمم دراومد ی پارس بگیرم ب عنوان سرمایه .بنظرتون می ارزه.؟؟

اگه بدن قطعا به صرفه هست ولی ظرفیت خودرو ای مثل پارس خیلی محدوده ودرخواست کننده زیادی داره وشانس برنده شدن در قرعه کشی پایین هست

کارشون همینه همیشه ،اصلا ماشینی درکار نخواهد بود زیر یک سال ،فقط دارن پول مردم رو بلوکه میکنن

دقیقا ببین ما بهمن 96ثبت نام کردیم هنوز اندر خم یک کوچه ایم تازه یک ساله بود یعنی بهمن 97میباس بدن همش الکین میدونی تهش چی میشه پولاشونو میدارن بانک میگن اسمتون در نیومد و بعد میبینن ارزش پولشون هرروز نصف میشه☺😑