2777
2789
خمیر جادویی رو امتحان کردی؟

اره  حالا ی روشی گفتن هنوز انجام ندادم گفتن بجای آب با دلستر  خمیر درست کنید میخوام امتحان کنم ببینم چطوره

میشه دعا کنید به آریام برسم💓 خیلی همو دوس داریم دعا کنید وضع مالیشونم خوب شه کلی گرفتارن💗اینجا سایت تبادل نظر نه تحمیل نظر! وقتی با نظرم مخالفی جنگ راه ننداز  

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

Vs پیتزای بیرون و داخل خونه😐

واقعا چرا😐

میشه دعا کنید به آریام برسم💓 خیلی همو دوس داریم دعا کنید وضع مالیشونم خوب شه کلی گرفتارن💗اینجا سایت تبادل نظر نه تحمیل نظر! وقتی با نظرم مخالفی جنگ راه ننداز  
اون که توی خونه درست کردین نونش اماده بود درسته ؟ خوب بیرون نان اماده نمیزنن که خمیر خودشون درست میک ...

من درست نکردم تو نت بود

اون که توی خونه درست کردین نونش اماده بود درسته ؟ خوب بیرون نان اماده نمیزنن که خمیر خودشون درست میک ...

حالا سوال اینجاس اونا چجوری خمیر درس میکنن ببین ی فوت کوزه گری دارن گ من هرچی میپرسم کسی بلد نیس حتی ب ی نفر ک دوستش پیتزایی داش گفتم پیچوند

حالا سوال اینجاس اونا چجوری خمیر درس میکنن ببین ی فوت کوزه گری دارن گ من هرچی میپرسم کسی بلد نیس حتی ...

سرچ کن خیلیا خوبشو نوشتن  خانومای هنرمند توی اینستا مثلا  ... حالا من در نهایت باید همینکارو کنم ولی فکر کردم شاید مارک خوبی توی بازار باشه که دوستان گفتن نیست

سرچ کن خیلیا خوبشو نوشتن  خانومای هنرمند توی اینستا مثلا  ... حالا من در نهایت باید همینکا ...

کلی سرچ کردم😂😂😂 حاالا ب عشقم گفتم باید ی مدت بری تو فست فودی کار کنی رمز پیتزاشون برا من بیاری

حالا سوال اینجاس اونا چجوری خمیر درس میکنن ببین ی فوت کوزه گری دارن گ من هرچی میپرسم کسی بلد نیس حتی ...

تا حالا   خودت درست کردی؟ امتحان کردی که خوب نشده باشه ؟ 

تا حالا   خودت درست کردی؟ امتحان کردی که خوب نشده باشه ؟

کلی درست کردم ببین بد نمیشه ولی اونی ک من میخوام شبیه بیرون شع نمیشه پس راضی نیستم

شف طیبه نداره فرمولشو ؟ سرچ کردی توی گوگل  ؟

ندارم

کلی درست کردم ببین بد نمیشه ولی اونی ک من میخوام شبیه بیرون شع نمیشه پس راضی نیستم

شف طیبه فکر کنم فرمول خوبی داره توی گوگل دیده بودم قبلا .... من راستش تا حالا درست نکردم ولی میخوام اینکارو کنم الان دیگه