2777
2789
عنوان

زن هایی که از شوهرهاشون کتک میخورن فازشون چیه می مونن تو اون زندگی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1115 بازدید | 143 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من هم مستقلم. هم کسی جرات نداره فکرش رو هم بکنه که دستش رو روی من بلند کنه. چون اگه شوهرم این کارو ب ...

ببین من هم مستقلم کاردارم دآمد دارم درحدی که میتونم یه زندگی کاملا مجزا از پدرم که دست بزن داره تشکیل بدم ولی نمی ذاره میاد آبرو ریزی میکنه تو خیابون کتک می زنه .حرف رکیک می زنه.داذگاه هم بری مسخره ت میکنن.

ببین این چیزی که تو میگی فقط حرفه همین.

من هم مستقلم. هم کسی جرات نداره فکرش رو هم بکنه که دستش رو روی من بلند کنه. چون اگه شوهرم این کارو ب ...

الان شما اینقدر عصبی هستین ؟ میشه علتش رو بپرسم ؟ قائدتا اعتماد به نفس آرامش میاره . خوبه نگفتین میکشین . در ضمن موارد مطرح شده این جانب هم مطالعه بفرمایید . بچه 1 الی 5 چون مهد نمی تونه بره در صورت کار مادر . بعد اگه مادر والدین مناسب نداشته باشن چی ؟ خیلی نکته هست . که نمیشه با جفت پا لگد زد زیر زندگی . 

😆هراز گاهی بعضیا ک دلشون سیره و اینا میان ی تاپیک اینجوری میزنن ینی شماها هیچ زن اینطوری تو فامیل تو محل تو شهرتون ندارید ک بدونید چرا تحمل میکنن یا فقط میخاید بگید شماها کتک نمیخورید؟خب بزار بگم اون خانومی ک میگی کتک میخوره خودش بهتر میدونه چطور بره از زندگیش ولی نمیتونه اونروز یکی تاپیک زد که گف رفتم حونع بابام میگم شوهرم زدتم شکایت کنم باباش زنگ زده شوهرش بیاد ببرتش...نیومده بااتوبوس دختررو فرستاده 

خدا رو شکر پس جز اون یه درصدم. کی گفته 99 درصد. من خواهر دارم.کدوم یکی هاشون کتک میخورن؟ خانم های بر ...

خب حالا مثلا که چی ؟ اومدی بکی ما کتک نمیخوریم ، باشع بابا خوش بحالت، خوبه؟

چقدر مادر بودن بده حتی نمی تونی آرزوی مرگ کنی،، یه صلوات مهمونم کنید

منم مثل شمام کتک نخوردم  وای واقعا بعضی ها نمیتونن کاری کنن چون نه در خونوادهشون حامی دارن نه چیزی مجبور  

ولی بعضی وقتا زنا خودشون با زبونشون طرف رو مجبور میکنن به این که کتکشون بزنه میگن زبونش نیش داره 

منم بعضی وقتا این طوری میشم شوهرم میگه هرکی جای من بود زیر دست وپاش له میشدی

ولی منو کسی نمیتونه بزنه بزنه میخوره این و به خودشم گفتم 😎😉

خدایا به امد تو  با وزن ۶۸ کیلو شروع کردم(۸تیرماه🙈وزن های که موفق شدم 💢وزن۶۷💢 وزن ۶۵🔶
جدا نه. اما تلاشش چیه برای کتک نخوردن دوباره؟ 

شاید آره شاید هم برا ادامه دادن خیلی مشکلات هستم شما در جریان نیستی همه مثل شما نمیتونن از حقشون دفاع کنن یه مادر نمیتونه بچه اش نبینه ی زن نمیتونه خیلی نگاها تحمل کن تو جامعه ای که زن مطلقه با یه چشم دیگه میبینن ما زنیم باید تحمل کنیم و تلاش

💗برا حامله شدنم و شفای مادر شوهرم صلوات دعا کنید مرسی💕

من شوهرم یه بار دست روم بلند کرده خیلی شدید(دو دفعه قبلی در برابر این شوخی بود.)

رفتم خونه بابام.اولش خانوادم پشتم بودن.ولی بعد دوروز ک شوهرم اومد دنبالم گفتن حالا پیش میاد و برگرد و میخوای جداا بشی چی بشه و ببخشش و البته از شوهرم قول گرفتن.

ولی من قسم خوردم یه بار دیگه تکرار شه پنج تا بچه هم داشته باشم ولش میکنم میرم دادگاه.گور بابای بچها و خود بچها

خونه بابامم نمیرم.

خدارو ۱۰۰ هزار مرتبه شکر مادر یه پسر کوچولوی ناز شدم...خدایا انشاالله همه ی منتظرا این حس رو تجربه کنن🤲

خوب بعضی ها واقعا نمیتونن خودشون رو نجات بدن مثلا تو شهرستان همسرم یه زنی هست بیچاره انواع و اقسام بلاهارو شوهرش سرش دراورد پدر نداره جمع کرد رفت خونه داداشش یه کتک هم از داداشش خورد که گفت ما زنو با لباس سفید میفرستیم با کفنم پس میگیریم بعدم بیرونش کرد کجا میتونست بره پولم که نداره هیچی دوباره برگشت پیش شوهرش 

میشه برای حاجت دلم یه صلوات بفرستید شاید به خاطر دل پاک شما خدا حاجت منو هم داد