2777
2789
عنوان

your name anime

| مشاهده متن کامل بحث + 1461 بازدید | 29 پست

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

این زیاد رو عشق زوم نکرده موضوع جالبی داره ولی ب جز اون ی انیمه ترسناک هست ک نمیشه گفت ترسناک فقط در ...

مهمانی جنازه ها شب امتحانی قلبمو آورد او دهنم

بزرگ ترین تفاوت ما با خارج سطح فرهنگ و سواد جامعه است . تا این درست نشه هم چیزی تغیبر نمیکنه !              قبل از گفتن به تو چه ، فکر کن . اگه اون کار به دیگران و جامعه صدمه میزد . دیگه به خودت مربوط نیست! 
اع😂 منم چن بار دیدمش هی یجوری میشدم😐💔

آخرش منو کشته بود فقط . از طرف فقط دوتا دست برگشت😐😐😐😐😑😑😑

بزرگ ترین تفاوت ما با خارج سطح فرهنگ و سواد جامعه است . تا این درست نشه هم چیزی تغیبر نمیکنه !              قبل از گفتن به تو چه ، فکر کن . اگه اون کار به دیگران و جامعه صدمه میزد . دیگه به خودت مربوط نیست! 
آخرش منو کشته بود فقط . از طرف فقط دوتا دست برگشت😐😐😐😐😑😑😑

دختره ک دیوونه شده بود منم حس کردم دیوونه شدم😐💔

راستی انیمه دیگری رو دیدی؟اون زیاد ترسناک نی و دل و روده پاشی نداره ولی موضوعش جالبه و ادمو خعلی کنجکاو میکنه اصن یچیارو تا اخراش نمیفهمی😐😂💖

-
دختره ک دیوونه شده بود منم حس کردم دیوونه شدم😐💔 راستی انیمه دیگری رو دیدی؟اون زیاد ترسناک نی و دل ...

نه دیگری رو دوستام دانلود کردن ( دوقلو ان) فرداش مخ منو خوردن انقدر غر زدن که الکی نتمون  و اسراف کردیم . منم دیگه منصرف شدم

دختره ک دیوونه شده بود منم حس کردم دیوونه شدم😐💔 راستی انیمه دیگری رو دیدی؟اون زیاد ترسناک نی و دل ...

اخ بدم میاد آخرش مجهول میمونه😂😂

نه دیگری رو دوستام دانلود کردن ( دوقلو ان) فرداش مخ منو خوردن انقدر غر زدن که الکی نتمون  و اسر ...

شاید فق نظر شخصیشون بود چون هرکی ک دید گفت بهترین انیمه ای بود ک دیدیم

منم ی انیمه ای دیده بودم ک قبلا از دیدنش منصرف شدم چون یکی گفته بود مزخرفه

-
شاید فق نظر شخصیشون بود چون هرکی ک دید گفت بهترین انیمه ای بود ک دیدیم منم ی انیمه ای دیده بودم ک ق ...

حالا اگه انیمه عام ته کشید شاید حوصله کردم دیدم . خیلی هم آخه از این مدل خوشم نمیاد 😕 طنز نداری تو بساطت ؟😂 بی انیمه موندم

حالا اگه انیمه عام ته کشید شاید حوصله کردم دیدم . خیلی هم آخه از این مدل خوشم نمیاد 😕 طنز نداری تو ...

Lovely Complex(عشق پیچیده)

عالیه اصن کمدی خعلی خوبس😂

ب یکی پیشنهاد دادم الان داره میبینه هچ دگ عاشقش شد😁

راستی اوتاکویی؟

-
Lovely Complex(عشق پیچیده) عالیه اصن کمدی خعلی خوبس😂 ب یکی پیشنهاد دادم الان داره میبینه هچ دگ عا ...

بلی 😁

واقعا اوتاکویی؟😻💖

اره دیگه 😁