2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اخ اخ اخ  نون خامه ای 😋😋😋😋 نمیدونم چرا من هر بار ک میپزم تو فر بسیار بسیار پف میکنه بعد ف ...

منم همین مشکلو دارم توش خمیری میمونه

خدایا سپاس که همدم لحظه های منی😍😍😍😍😍   ......کاربری دومم
راستی دخترا شما قهوه رو چطوری درس میکنین؟من برای اولین بار امروز درس کردم اب زیپو شد😰😓

من عاشق دالگونام 

یه عالمه مایعشو درست میکنم میزارم تو یخچال بعد هروقت میخام فقط شیر داغ میکنم

فک کنم اولین بارم بود  این کلمرو استفاده می کردم 😀😀😂😂

همه از وقتی قرنطینه شده هی میگن

گرگ  باش...       هیچی دیگه همین!       اصن به من چه؟!      مرغ  باش تخم بزار!!!! والا!😂    به پشم هایت بیاموز ، هر چیزی ارزش ریختن ندارد...
من عاشق دالگونام  یه عالمه مایعشو درست میکنم میزارم تو یخچال بعد هروقت میخام فقط شیر داغ میکنم

من تلخ میخوام😢برای کافعینش که قبل ورزش سرحال باشم😕امروز گذاشتم دو لیوان آب نزدیک دمای جوش که شد یه قاشق غذاخوری پودر قهوه اضاف کردم یه غل که زد برداشتم یکم هم زدم دوباره گذاشتم رو حرارت بعد زیرشو خاموش کردم😐نمیدونم درسه یا اشتباه

تیکر خونه دار شدنمه😍بایاری خداوند مهربان😍

50 گرم کره 

یک لیوان آب

یک لیوان آرد سفید قنادی 

نصف ق چ بکینگ پودر 

نصف ق چ وانیل 

۴ عدد تخم مرغ 

اول کره و آب رو رو حرارت قرار بدید  شکر رو اضافه کنید کره که آب شد و آب جوش اومد آرد رو یکباره اضافه کنید ویکی دو دقیقه زیر رو روش کنید (به این مرحله میگن داغ زدن) 

خمیر رو از رو حرارت بردارید و بریزید تو یه ظرف دیگه تا خنک شه تو این فاصله ۴ تا تخم مرغ رو با همزن برقی برنید و کم کم تخم مرغ رو به خمیر اضافه کنید و با همزن هم بزنید تا کاملا باهم مخلوط شن بکینگ پودر و وانیل رو اضافه کنید و هم بزنید

خمیرتون ک یکدست و آماده شد داخل قیف که سرش ماسوره انداختید بریزید 

و تو کاغذ روغنی با فاصله از هم بندازید مطابق عکس(چون توی  فر پف می کنه و جا داشته باشه واسه پف کردن)

فقط وقتی با ماسوره خمیر رو شکل می دین و می ندازین سرش تیز میشه که دستتون رو به آب بزنید و سرش رو صاف کنید تا اون قسمت سر نازک نون تو فر نسوزه 

فر رو از قبل با دمای ۲۰۰ درجه گرم کنید

کاغذ روغنی رو بذارید تو فر و یک ربع تا بیست دقیقه با همین دما بهش حرارت بدید تا پف کنه

و مجددا دور دوم ۲۵ دقیقه با دمای ۱۳۰ درجه ی سانتیگراد داخل فر بهش حرارت بدین تا مغز پخت بشه

وقتی طلایی شد و  از فر خارج کردین نون هایی دارین که داخلش تو خالی و پوکه بهش زمان بدین تا سرد شه 

و تهش رو با چاقو یا ته قاشق سوراخ کنید 

و خامه ی قنادی آماده که با همزن زدین و فرم گرفته( علامتش اینه که اگر ظرف رو برگردونید نمی ریزه)  با قیف داخل نون ها بریزید و داخل یه ظرف در بسته بذارید تو یخچال..

بعد از نیم ساعت که خامه نون هارو خیس کرد آماده ی  خوردن هستند😋

نوش جان ...

💪