2821
2789
گلم نیم ساعت قبل حمام اتفاقا موهام نرم میشه دوس دارم

خوب بعد موها سیاهچ میشن که🤦

کاربرای عزیز میخواین تبادل نظر کنید پس توهین ممنوع...طرز حرف زدن هرکس شعور وشخصیت خودشو نشون میده .....درسته اسمش نی نی سایته منظورش حضور بچه های 12ساله نیستاااا!!😎😎نظر من طرز تفکر خودمو نشون میده پس حق توهین به هیچ کدوم از حرفامو ندارید...خوبه مسواک شعورش میرسه مال یه نفر باشه اما بعضی ها نه😏😏،،بعضی هاتاپیکاشون واقعا مسخره اس حالمو بدمیکنه چیه میزارین!!دوس پسرم کات کرد،جاریم لباس خریده،مادرشوهرم بم گفت...،،دلم میخواد....داشتع باشم با دوس پسرم🙄🙄🙄🤐🤐🤐این اخری دیگه فاجعه بوددد...........خداحافظ مسجد سلیمانم خداحافظ قلب کشور خداخافظ ازتو فقط یک اسم ماند خداحافظ شهری که طلای سیاه داره فووران میکنه روستاهاش وشهرک های اطرافش هنوز گاز کشی نشدن،،،خداخافظ خوزستانی که هیچ اهمیتی برا اون بالایی ها نداری پاش که برسه لوله اب میزارن و به همون رودت هم رحم نمیکنن خداحافظ ابادان خداحافظ شهر خونگرم ها....دیگه نمیام تااااا31مرداد ماه خداحافظ 💖💟💖💟...اهای رفیق تو که به دین اسلام معتقد نیستی مجبور نیستی درموردشون اینجا نظرات کودکانه خودتو بگی وباعث تعطیلی تاپیک بشی 

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

واقعا😂😂😂

حالا اطرافیانم همشون یه چیزایی میزنن چشام از حدقه درمیاد 5،6نمونه چیز میز پشت سرهم😂

کاربرای عزیز میخواین تبادل نظر کنید پس توهین ممنوع...طرز حرف زدن هرکس شعور وشخصیت خودشو نشون میده .....درسته اسمش نی نی سایته منظورش حضور بچه های 12ساله نیستاااا!!😎😎نظر من طرز تفکر خودمو نشون میده پس حق توهین به هیچ کدوم از حرفامو ندارید...خوبه مسواک شعورش میرسه مال یه نفر باشه اما بعضی ها نه😏😏،،بعضی هاتاپیکاشون واقعا مسخره اس حالمو بدمیکنه چیه میزارین!!دوس پسرم کات کرد،جاریم لباس خریده،مادرشوهرم بم گفت...،،دلم میخواد....داشتع باشم با دوس پسرم🙄🙄🙄🤐🤐🤐این اخری دیگه فاجعه بوددد...........خداحافظ مسجد سلیمانم خداحافظ قلب کشور خداخافظ ازتو فقط یک اسم ماند خداحافظ شهری که طلای سیاه داره فووران میکنه روستاهاش وشهرک های اطرافش هنوز گاز کشی نشدن،،،خداخافظ خوزستانی که هیچ اهمیتی برا اون بالایی ها نداری پاش که برسه لوله اب میزارن و به همون رودت هم رحم نمیکنن خداحافظ ابادان خداحافظ شهر خونگرم ها....دیگه نمیام تااااا31مرداد ماه خداحافظ 💖💟💖💟...اهای رفیق تو که به دین اسلام معتقد نیستی مجبور نیستی درموردشون اینجا نظرات کودکانه خودتو بگی وباعث تعطیلی تاپیک بشی 
خانمایی ک ریزش مو دارن اب پیاز بریزن تو شامپوشون معجره میکنه

واقعا؟آب پیاز نمیگنده اون تو؟موها بو پیازنمیده؟

🍃🌸اَللّهُمَ صَلّ عَلی مُحَمَّد وَآله مُحَمَّد وَ عَجِل فَرَجَهُم🌸🍃
همشون شرکت امریکاییه تو ایران نیس باید اینترنتی ازجای معتبر بخری😀ولی بالای 400.۵۰۰اینا درمیاد

اگر تاثیر داشته باشه ارزششو داره

داره ک میخرم عشقم اگ خواستی درخاست بده پیجشو بدم ☺

اینستا ندارم جونم اگر برات مقدوره یا عکسشونو بذار یا اسمشونو بگو مرسی جونم😘

خوش بحالت برا من مواجه بعد گره میخوره تو هم همشون وزززززز ،تا سرشونه هامن ،قبلا بلند بود تا زیر با س ...

کم پشت بهتره که البته به نظرمن،،مال من پر بودن منم قشنگ پسرونه زدم راضی ام ازشون اگه غرغر مامام وبابام فاکتور بگیرم....روغن بچه بزن یعنی عالیه یه ذره بزن کف دستت بزنشون بهم بعد موهاتو باش اغشته کن حتی بعد حموم،خوبیش اینه بو بد اصلا نمیگیره ،یه روغن مخصوص اپلاسیونه اینقدر بوی خوبی داره اون بهتره ارزونن و مفید،امیدوارم نتیحه بگیری😍😍

،

اگه روغن ارگان اصل گیرت اومد اون محشره فقط خ گرونه

خوده ماهواره ام دیگه اصلشو برات نمیفرسته 

البته من فقط شنیدم وگرنه نمیتونم اصل و تقلبی رو تشخیص بدم