2777
2789
عنوان

خسته شدم شبا بیدارم ی سره.. چیکار کنم؟

| مشاهده متن کامل بحث + 326 بازدید | 24 پست
میدونم عزیزم،ببین مثلا دختر من طول روز بیدار میشه بازی میکنه شیرشو میخوره و میخوابه،ولی دگ از ساعت ۷ ...

همه راه ها رو امتحان کردم بغلشم میکنیم میبینم چشماش خمار خوابه سرشو میزاره میخوابه دلم نمیاد بیدارش کنم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

داخل اتاق

تنها?

اگه بچه رو تنها توی اتاق ميخوابونيد

من یه تجربه از نزدیکان برای شما بگم

اونها هم مشکل شما رو داشتن و بچه شبا تا پنج یا شیش بیدار بود

و در طول روز خوابهای تیکه تیکه غیر متوالی داشت

طوری که واقعا زندگی براشون سخت شده بود

به پیشنهاد یه آدم قدیمی موقع خواب یه رختخواب پهن کردن روی زمین و مادر و پدر با بچه روی زمین خوابیدن

بعد از چند شب متوجه شدن که زمان خوابیدن بچه طولانی تر و مرتب تر میشه

بطوریکه بچه ای که بیشتر از سه ساعت خواب متوالی نداشت 

بعد از اون راحت چندین ساعت می خوابید و فقط برای شیر بیدار میشد

این تجربه به طور مسلم برای دو نفر خودم شاهد بودم

تنها? اگه بچه رو تنها توی اتاق ميخوابونيد من یه تجربه از نزدیکان برای شما بگم اونها هم مشکل شم ...

اره تنها میخوابه...وقتی میریم مارو میبینه میخنده...دیگه نمیخوابه تا 5یا6..شاید چون تنهاس اینجوری شده

اره تنها میخوابه...وقتی میریم مارو میبینه میخنده...دیگه نمیخوابه تا 5یا6..شاید چون تنهاس اینجوری شده

آره عزیزم

قطعا همین طوره

من یادمه یه مقاله قبلن خونده بودم که میگفت اگه بخواين بچه ها خواب عمیق و آرام داشته باشن یا مادر کنارشون بخوابه یا یه لباس پوشیده شده از مادر کنار بچه گذاشته بشه که بوی مادر هنگام خواب به مشام بچه برسه

اگه دقت کنی قبلنا از این مشکلات زیاد نبود

جدیدا این موارد خیلی پیش میاد

بچه های قدیمی خیلی راحت سر شب میخوابیدن نهایتا یکی دوبار برای شیر پا میشدن

ولی الان 

واقعا سخته

و بنظرم ما خودمون برای خودمون زندگی رو سخت تر کرده ایم

شما به خواب شب احتیاج دارید

هم شما هم همسرتون

و هم فرزندتون

آره عزیزم قطعا همین طوره من یادمه یه مقاله قبلن خونده بودم که میگفت اگه بخواين بچه ها خواب عمیق و ...

اره بچه بیچارم خوابش برعکسه همس..همسرمم بنده خدا من بیدارم اونم پا ب پای ما دوتا بیداره...دیگه از امشب ب بعد میارمش پیش خودم کلا

اره بچه بیچارم خوابش برعکسه همس..همسرمم بنده خدا من بیدارم اونم پا ب پای ما دوتا بیداره...دیگه از ام ...

آفرین گلم

بزار بچه بوی شما رو بشنوه

خوابش عمیق میشه

کم کم متوجه شب و روز میشه 

شما هم به آسایش می رسید

موفق باشید

سلام به همه دوستان. می خواستم نظرتون رو در مورد این استخرهای بادی بپرسم. میخوام برای بچه ها بگیرم. به نظرتون کدوم بهتره و قشنگ تره

https://affstat.adro.co/click/dc36f14e-3fee-47cc-ae8e-db9268239e59

https://affstat.adro.co/click/ee79c584-97ff-40d3-9c84-6162cbdfae46