2777
2789
عنوان

دارم جدا میشم 😞

| مشاهده متن کامل بحث + 395 بازدید | 25 پست

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

میدونم سخته برات.ولی سخت تر از حال الانت جال پیری تو هست ک با ی شوهر معتاد بمونی و خودتو بدبخت کنی

مرسی عزیزم از حرفات و آرامشی ک بهم میدی😘😘لطفا برام دعا کن 😞

در تاریخ 99/9/9 بهترین اتفاق زندگیم افتاد.✌️😍
بدترین مرد مرد قرصی و معتاده.

اره بغضی وقتا میزنه ب سرش داد و بیداد میکنه زنگ میزنه ب خانوادش بیا طلاق منو بگیرین و میخام تنها باشم،،  دو روز بعد یادش میره باز استی میکنه خستم کرده 

اره بغضی وقتا میزنه ب سرش داد و بیداد میکنه زنگ میزنه ب خانوادش بیا طلاق منو بگیرین و میخام تنها باش ...

پیرت میکنه اخرش مریض میشی.بچه هات بی ابرو میشن.همیشه بیپولی .شخصیت ندارن معتادا و خاتوادشونو کسی حساب نمیکنه...بازم‌بگم برات؟؟؟من تحربه سالهای عمرمو دارم میگم عزیزم

پیرت میکنه اخرش مریض میشی.بچه هات بی ابرو میشن.همیشه بیپولی .شخصیت ندارن معتادا و خاتوادشونو کسی حسا ...

ای بابا همش فک میکردم چون قرصه معتاد نیس درست میشه،،  خودش و خانوادشم ک اصلاااا جدی نمیگیرن همش تحت فشار میزارنم ک چرا میخای جدا شی 

ای بابا همش فک میکردم چون قرصه معتاد نیس درست میشه،،  خودش و خانوادشم ک اصلاااا جدی نمیگیرن همش ...

قرص از همه چی بدتره.ترک میکنن موادو میرن سراغ قرص .قرص عقلشونو کم میکنه ب مرور و سالها معتادش میشن .تازه خیلی عادی هم هست چون قرصه .قرص از مواد بدترا