2777
2789
عنوان

حوصلتون سر نمیره توو خونه؟😐

| مشاهده متن کامل بحث + 401 بازدید | 65 پست
کرونا رفته؟؟

برا سرکارم یا باشگام؟

بنظرت اگ مشکلی بود باز میکردن باشگاها رو؟

شما قرنطینه باش

مادر بزرگم همیشه میگفت ننه ، خوشبختیتو هیچوقت جار نزن!نزار کسی بگه خوشبحالش همین خوشبحالش گند میزنه به زندگیت                                                                                                                                                           

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

هه همه اینکارا صدبرابرشونو خونه بابام کردم .بعده ازدواج حالا میفهمی حرفمو

منظورتون چیه؟

الان مقصر بیکاریتون ازدواجتونه؟

بر سرِ آنچه هیچکس نمی‌بیند، چه می‌‌آید؟! رشد می‌کند 🌱
برا سرکارم یا باشگام؟ بنظرت اگ مشکلی بود باز میکردن باشگاها رو؟ شما قرنطینه باش

شوخی کردم ناراحت نشو برا باشگاه میگم چون سرکار میشه ماسک زد ولی باشگاه های ایران مخصوصا تایم زنونه اش محیط بسته اس و با تهویه نه چندان خوب

باشگاهها باز شده؟

اره عزیزم

ولی تو هر کلاسی ده نفر

با ماسک ودستکش

مادر بزرگم همیشه میگفت ننه ، خوشبختیتو هیچوقت جار نزن!نزار کسی بگه خوشبحالش همین خوشبحالش گند میزنه به زندگیت                                                                                                                                                           
شوخی کردم ناراحت نشو برا باشگاه میگم چون سرکار میشه ماسک زد ولی باشگاه های ایران مخصوصا تایم زنونه ا ...

ن این باشگاه میرم خوبه عزیزم

ده نفرم بیشتر نیستن گفتن با ماسک ودستکش  😫

ولی چاره ای نیس باید برم باشگاه اضافه وزن دارم دکترم گفته وزنتو کم کن باردار میشی

اره عزیزم ولی تو هر کلاسی ده نفر با ماسک ودستکش

منم همینو شنیدم خوب اینجوری که ظزفیت کلاسا میشه طبقه خواسته صاحبه باشگاه .مثله قبل که هر تایمی دوس داشتی میرفتی نیست

خدایا شُکرت❤🧿
موقع ازدواج نگفتی میخوای کارتو ادامه بدی؟

ای بابا دلت خوشه ها .میگم گوله حرفایه قبله ازدواجو نخورین بعدش یه شرایطب پیش میاد که خیلی اتفاقا عوض میشه.

خدایا شُکرت❤🧿