2777
2789
ببین شکلش فک نکنم اون شکلی باشه اون سرش از تنش جدا بود ینی دو تیکه بود اون کلا یه تیکه بود انگار و ...

خونتو بگرد ببین اگر تو بالشتات یا تو مبلات و تشک تختت بود ساسن ساس جاهای تاریک و مخفی هست با سم از بین میرن فقط باید صبور باشی و پیگیر واس ازبین بردنشون

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مرکز بهداشت موهامو نگا نمیکنه ینی؟؟؟؟ 

نمیدونم ما اونموقع سرخود رفتیم از داروخونه یه شامپو گرفتیم هممون زدیک کلا همش رفت یدونم دیگه ندیدم... ولی یه مدت بعد رفتیم دکتر گفتیم ایییینقد دعوامون کرد گفت خیلی خطرناک بوده و اون شامپو اگه از مقدار استانداردش بیشتر استفاده بشه پوستو داغون میکنه و چشم عفونت میکنه😑 شانس اوردیم کم زدیم

برو دکتر پوست و موی خوب بهت میگه چیکار کنی

هانیلهستم... پرنسسی ازشهر اُز❤
خونتو بگرد ببین اگر تو بالشتات یا تو مبلات و تشک تختت بود ساسن ساس جاهای تاریک و مخفی هست با سم از ب ...

وای باشه میگردم چقد ترسناکه😭 ببین من تو اینترنت نگاه کردم خیییلی گیج شدم چون نوشته بود جای ساس کنار هم و پره ولی مال من خییییلی گشاد گشاده شکل اونم نبود

دوس دارم یه ادم حشره شناس باید نگاه کنه بفهمهدجای چیه

دکترا میگن ینی؟

هانیلهستم... پرنسسی ازشهر اُز❤
نه خداروشکر فک کنم ساس نیست جای نیشش اونجوری نیست قیافشم فرق داشت البته نت خیییلی از جلو و نیکروسکو ...

عزبزمم نیست اخبار پیگری کن .من دوستم کرجه دیروز برام عکس فرستاد گفت چن روز خونهامون پر شده.