2777
2789
عنوان

بَروبَچ 😍

| مشاهده متن کامل بحث + 5875 بازدید | 1713 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بچه امرو ز من گند زدم چنتاپفک خوردم ،یک کیک کوچلو،چند تا چیپس،بیسکویت ویفر ۲عددکوچیک ،به مقدارخیلی کم ناهارهم ۲تا کوکوی ماکرونی کوچیک خوددم دارم میمرم اعدام وجدان آخه استرس گرفتم عصری تنقلات خوردم با دوقلوها 😪😪😪حال خواهرم خوب شده بود ولی امروز بدترشده بدن دردوتب کرده وسرفش شدیدشده رفته بود دکتردکترگفته بودکروناروردکردی ولی امروز اینطوری شده حوصله ندارم اصلا 🤧🤧🥺😢😥 

بچه امرو ز من گند زدم چنتاپفک خوردم ،یک کیک کوچلو،چند تا چیپس،بیسکویت ویفر ۲عددکوچیک ،به مقدارخیلی ک ...

نوشجونت پیش میاد دیگه منم گاهی با بچه ها خوراکی میخورم ولی وزنش میکنم از روی ترازو چیپس و پفک میخورم 🤦‍♀️🤦‍♀️

ان شاءالله خواهرتم بهتر بشه عزیزم نگران نباش فقط به تغذیه اش حسابی برسین 

نابْ باش اَدْا رُ کِ هَمِه بَلَدن👑یه صلوات مهمونم کنید 🙏🙏
نوشجونت پیش میاد دیگه منم گاهی با بچه ها خوراکی میخورم ولی وزنش میکنم از روی ترازو چیپس و پفک میخورم ...

ممنون عزیزم اره منم چنددونه خوردم نصف بسته پفک نوشتم مثلا کالری هاشون روزیاد نوشتم تا دیگه نخورم

بچه امرو ز من گند زدم چنتاپفک خوردم ،یک کیک کوچلو،چند تا چیپس،بیسکویت ویفر ۲عددکوچیک ،به مقدارخیلی ک ...

نوش جانت عزیزم بیشتر از کالریت که نخوردی چرا ناراحتی به خودت سخت نگیر فدای سرت

وزن فعلی  ۶۸   وزن هدف ۵۸