2777
2789

تو کل خاتواده پدری و مادری من کلا مادرشوهرها سختگیر نیستن و هوای عروساشونو دارن 

خیلی از مهمونی و دورهمی ها که میریم مثلا خیلی از عروس عموها و عروس عمه هام‌اصلا شرکت نمیکنن در اخرم مادرشوهرشون براشون غذا میبره

مثلا ما اصلا عید دیدنی و مهمونی خونه عروسها نمیریم مگر اینکه خودشون دعوت کنند ، خیلیا میگن سرزده میان من تعجب میکنم 

یا مثلا زن عموم اواسط بهمن زایمان کردن میخواستن برای چشم روشنی ببرن عموم گفت نیاین بخاطر کرونا الان حدود ۴ماه گذشته و ما اصلا نرفتیم 

تو دورهمی و مهمونیا اصلا توقع نداریم و اصلا خودشون هم هیچ کاری نمیکنن 

من نمیگم ما خیلی خوب و با حالیم و...نه تو زندگی اونا نیستم و مطمئنا مشکلات خاص خودشون رو دارن 

اما اینجا یسری تاپیکا میبینم خیلی تعجب میکنم 

گفتگو#   

کاربران اقا نه ریپلای کنین نه تو تاپیکم بیان   

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

#مجازی_را_جدی_نگیرید

جدی همه از خانواده شوهر مینالن یا حتی مثلا میگن پدریا مادرشوهرمون کتکمون زدن من تعجب میکنم

من که همه جا گفتم و میگم خانواده همسرم بسیار آدمهای خوبی هستن و کاری به کار کسی ندارن و سرشون توی زندگی خودشونه

به اندازه بهم احترام میزاریم و از هم توقع بیجا نداریم

مادر شوهرم آدم خدا ترس و باایمانی هست و تنها هدفش خوشبختیه بچه هاشه...یکم ساده هست ولی فتنه گر نیست....

به نظر من احترامرو خود ما بوجود میاریم باید بدونیم کجا و چه وقت احترام بزاریم....کجا و چه وقت اقتدارمون رو حفظ کنیم.....کی بریم ....کی نریم....چی بگیم.

...چی نگیم.....و مجموعه ای از این باید ها و نباید ها که باعث میشه خانواده ها باهم خوب باشن

خدایا هرلحظه شکرت برای تمام نعمت های زیبایی که وارد زندگیم میکنی  
من که همه جا گفتم و میگم خانواده همسرم بسیار آدمهای خوبی هستن و کاری به کار کسی ندارن و سرشون توی زن ...

اره واقعا سیاست و چارچوب رفتاری خیلی مهمه

اینکه فامیل شما بافرهنگ و شعورن دلیل نمیشه همرو مثه اونا ببینین😅

من همه رو مثل اونا نمیبینم ولی اینجا هم میبینم خیلی عروسا رفتارای بد دارن ،بازخورد بدم میبینن

جدی همه از خانواده شوهر مینالن یا حتی مثلا میگن پدریا مادرشوهرمون کتکمون زدن من تعجب میکنم

حالا کاری به حداقل جماعت ندارم

ولی حداکثر دروغ میگن

ما که برا هم میمیریم

مادرشوهرو خواهرشوهر اینا به خصوووووص پدرشوهرو براردر شوهرم خیلی دوسم دارن.

از طرفی شوهرم هم عاشق مامانو بابامه.به اون باشه باید هر شب اونجا باشیم همون که من دعوا میکنم نمیزارم😂

شوهرم میگه به خاطر تو خانوادم منو تحویل نمیگیرن میرم پیش مامانت اون خیلی تحویلم میگیره😂

اگه کارتوخونه 😍میخوای تاپیکامو ببین.😘👌