2777
2789
عنوان

تو سایت اوما اسم بچه دیدم خلیل🙄

| مشاهده متن کامل بحث + 1192 بازدید | 65 پست
وای ممنون عزیزم لطف دارین اره الناز هم خیلی قشنگه 😍😍😍خیلی شیکه

مرسی عزیرم.اسم خیلی خیییلی مهمه من مامانم اسمو انتخاب کرده و واقعا ممنونشم.

قدیمی و جدید بودن اسم مهم نیست زیباییش مهمه.

آتنا و آناهیتا و ماندانا مال 2500 سال پیشه ولی خیلی زیبان

من_شاه_شطرنجم.💗مرسانا1996💗elnazi75💗💗اینا کاربری های قبلمه نوشتم تا دوستای گلم منو بشناسن.....خیلی دوستون دارم دوستای مهربونم😍😍😍😍😍😍😍😍😍😘😘😘😘

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اسم بچه شما بود ببخشید

😂😂😂😂😂😂😂😂

پسرخوشگل من👶۲۵آبان۹۹رفتم دکترکه برام غربالگری مرحله دوم روبنویسه،دکتربهم گف که برم درازبکشم برای سونو،اومداون دستگاهه رو گذاشت روشکمم یکم نگاکرد گف خب بسلامتی بچتم پسره😍اون لحظه قندتودلم اب شد باخودم گفتم خدایاشکرت مردکوچک زندگیمم توراهه،میاد ومیشه همه زندگی من.روزبه روز جلوچشام قدمیکشه ،میشه غروروتکیه گاه مامانش😍تودلی قشنگم ازخدامیخوام سالم بیای بغل مامانی👶زودتربیا چون مامان خیلی بیقرار لمس دستای کوچولوته گل من🌸🤰خدای مهربونم بابت همه داده هاونداده هات ممنونم ازت❤خدایاقسمت میدم به طفل۶ماهه حسین،دامن همه منتظرارو سبزکن نذارکسی ارزوی مادرشدن به دلش بمونه🤲دوست عزیزم که داری امضامومیخونی،میشه خواهش کنم یه صلوات ازته دلت برای حل شدن مشکلم مهمونم کنی؟خداحاجتتوروا کنه انشاءلله😘
مرسی عزیرم.اسم خیلی خیییلی مهمه من مامانم اسمو انتخاب کرده و واقعا ممنونشم. قدیمی و جدید بودن اسم م ...

خواهش گلم😍😘بله دقیقا مهم اینکه قشنگ باشه 

کاربری قبلیم دخترتنها۱۳۸۰هستش مال سال۹۷که به دلیلی که حتی خودمم نمی دونم قطع شدم 😑عشق یعنی امیر تتلو و همه ی آهنگاش😍😍🍦(فقط نظرمو گفتم)

خیلیل یه نطرم اسم قشنگ و مذهبیه

اسم امامم نیست

لقب حضرت ابراهیمه

حالا چون با سلیقه ی یسریا جور درنمیاد لزومی نداره بیاین جار بزنین و توهین کنین که!

با_فرهنگ_باشیم#  

شعور_چیز_خوبیه_یکم_داشته_باشین_لطفا#  

♡ خدایا شکرت ♡

اینهمه بحث چیه یه کلمه هرکس دوستداره میتونه اسم بچشو یه چیز بزاره ولی باید بفکر بچه هم باشیم ک مدرسه میره بین دوستاش یا معلم صداش میزنن خجالت از اسمش نکشه و اسم براش سنگین نباشه .اشنا داریم ک بزرگن و دیر ازدواج کردن و بچه دارشدن چون بچهاشون کوچیکن قبل اینک برن مدرسه پدره رفته اسم خودش رو تغییر داده فقط برای اینکه توی مدرسه بچها اسم پدرش رو مسخره نکنن ک غضنفر بوده

خیلیای دیگه هم داشتیم ک برای دانشگاه رفتن یا سرکار رفتن یا قبل ازدواج عوض کردن ولی اگر پدرو مادر اسم مناسبی انتخاب کنن ن خیلی قدیمی ن جدید ک از مد بیفته اینچیزا پیش نمیاد ک بفکر عوض کردن اسم باشن

خیلیل یه نطرم اسم قشنگ و مذهبیه اسم امامم نیست لقب حضرت ابراهیمه حالا چون با سلیقه ی یسریا جور در ...

بله دقیقا شاید سلیقه من با شما فرق داشته باشه ولی باید به هم دیگه احترام بزاریم

کاربری قبلیم دخترتنها۱۳۸۰هستش مال سال۹۷که به دلیلی که حتی خودمم نمی دونم قطع شدم 😑عشق یعنی امیر تتلو و همه ی آهنگاش😍😍🍦(فقط نظرمو گفتم)
عزیزم مثلا جدیدو امروزی باشه مثلا به نظرم مثل رایان،آرشام،کیان البته این سلیقه ی منه هااا

عزیزم سلیقتون یه حرف دیگست و من بحثی با سلیقه ی شخصیتون ندارم 

ولی بحثم اینه نگاه کنید در هر دوره ای چیزی مد میشه که تحت تاثیر رسانه باشه و یا یک موضوع اجتماعی یا فرهنگی .مد عوض شدنیه .یادتونه همین چند سال پیش همه کلیپس میزدن و چقدر این مد بود و اصلا نمیتونستی بخندی به کلیپس چون اکثرا مردم مشتاق بودن الان کسی کلیپس بزنه ما از خنده ریسه میریم .میبینید مد عوض شده .اسم هم دقیقا اینجوریه شاید ده سال بعد. تحت تاثیر اتفاقی مد عوض شد و مثلا اسامی یونان باستان یا اسامی سرخ پوستان قدیم امریکا یا اسامی مسیحیان قرن پونزده مد شد !و یا اسامی مثل خلیل و کاظم و موسی و عبسی که بیشتر  سه چهار دهه قبل رواج داشت یا قبل تر از اون .خلاصه حرف اینه اگر اسم رو با مد روز انتخاب کنید شاید در بیست سالگی بچتون اسمش دمده بشه!!پس با مد جلو ر فتن تو انتخاب اسم کلا بی معنیه .

فقط خدا 
عزیزم سلیقتون یه حرف دیگست و من بحثی با سلیقه ی شخصیتون ندارم  ولی بحثم اینه نگاه کنید در هر د ...

بله حرف شما درسته بنظرم باید اسمی انتخاب کنیم که حتی اگه قدیمی باشه هم بازم قشنگ باشه ولیمن عاشق اسم ارشامم نمی دونم چرا

بله حرف شما درسته بنظرم باید اسمی انتخاب کنیم که حتی اگه قدیمی باشه هم بازم قشنگ باشه ولیمن عاشق اسم ...

ممنونم عزیزم حرفمو قبول میکنی 

علاقه ی ادما تو این عصر بیشتر تحت تاثیر رسانه هست و چیزایی که سیاستمداران حوزه ی فرهنگ برای مردم تعیین میکنن .یعنی اون چیزی علاقه ی شما میشه که از جایی نشات میگیره از فیلم از کتاب و خلاصه از چیزی .اسم ارشام  خیلی فک کنم اسم متداولی نبوده و تازگیا بیشتر شده باید ببنید کجا اولین بار این اسم رو شنیدین و با شمارو یاد چی میندازه که دوست دارین این اسم رو و قشنگیش اسنه منطق محکمی پشت این اسم باشه که مثلا سی سال بعد بچتون بهتون نگه مامان اسمم الان از مد افتاده و بتونین جوابی بدین بهش . من گاها فک میکنم اسم های خارجی یا ترکیه ای یا جدیدا دیدم کره ای 😐😐😐 چه تناسبی مثلا با کجای فرهنگ ما داره .ایا یه خارجی یا کره ای ببینه حتی اسم بچمون شده ایم اونا ،باید به خودشون و نفوذش روی ما افرین بگه .خود تحقیری  ناراحت کننده ای به چشم میخوره تو این اسم گذاشتن ها .هرچند مردم قبول ندارن و میگم دلم خواست 😑 ولی خب حقیقت اینه دلش دقیقا فرهنگ بی گانه رو میخواد و مردم بدون فرهنگ اصیل بی هویت میشن و به بادی میلرزن و نابود میشن .شاید در ظاهر اسم مهم نباشه و بگین لازم نیست انقدر تحلیل کرد ولی شما در اینده ای با جمعیت میلیونی ای مواجه خواهید شد که اسم غربی یا اسیای شرقیه ،و به دنبال این مدل زندگی همونه چون خانواده انقدر تحت تاثیر بوده که اسم بچشم غربی گذاشته پس عملا ایرانی نداریم در پنجاه سال بعد بلکه انسان های بی هویتی هستن که نمیدونن چرا اینجان و بیشتر دنبال روی یک فرهنگ غرب .چیزی از اصالت ما نمیمونه .اسم هویت میاره در کنار تربیت

فقط خدا 
ممنونم عزیزم حرفمو قبول میکنی  علاقه ی ادما تو این عصر بیشتر تحت تاثیر رسانه هست و چیزایی که س ...

بله دقیقا خیلی حرفتون درست و منطقی هستش نمی دونم شاید چون یک رمان خوندم که شخصیت اصلیش اسمش آرشام بوده

بله دقیقا خیلی حرفتون درست و منطقی هستش نمی دونم شاید چون یک رمان خوندم که شخصیت اصلیش اسمش آرشام بو ...

❤❤❤❤❤ من سرچ کردم معنی اسم ارشام به معنی خرس و خرس زورمند هستنش در کل خرس و زور .از اسامی هخامنشی میشه .من عاشق کوروش هستم و به فرهنگ هخامنشی و تاریخ کهنمون افتخار میکنم .و اگر شیعه نبودم قطعا اسم بچمو یک اسم کهن ایرانی میزاشتم ولی وقتی به تاریخ نگاه میکنم اینکه  در 1400 سال گذشته فردی به اسم مولا علی بوده ،پیامبری به اسم محمد و بانویی به اسم فاطمه که مظهر مهر و محبت و دوستی ان و امامی به نام حسن و حسین .

حسینی که مظهر ازادگی جهانه .اگر حسین نبود قطعا دلم میخواست اسم کهن ایرانی بزارم ولی وقتی صدا زدن نام حسین منو یاد مرد ازاده ای میندازه و صدا زدن نام علی یاداور عدالت علوی هست و نام حسن به یاد میاره کریم بودن و صبر رو ،پس حقیقتا زیباست روزانه چندین بار این نام هارو صدا بزنم در حالی که نام های کهن ایرانی مثلا نام ارشام نام شخصیتی در گذشته هست که من اطلاعات زیادی هم درموردش ندارم و فکر میکنم اگر خود کوروش زنده بود به حسین ابن علی افرین میگفت و پیروش میشد .حتی هست که احتمالا  کوروش به دست دانیال نبی یکتا پرست شده ..البته اطلاعات من کامل نیست ولی میخئاستم بگم بین یک ستاره و یک خورشید من خورشید رو دوست دارم انتخاب کنم هر چند ستاره زیباست ،حسین ابن علی بزرگ تر و کامل ترینه هر چند ارشام بیانگر تاریخ کهن منه ولی تاریخ کهنی که ارادتی حسینی داره خیلی دلچسب تره مگه نع ؟

البته نمیشه بدون شناخت حسین ،عاشقش شد ...و منم هنوز درست نمیشناسمش ....

فقط خدا 
❤❤❤❤❤ من سرچ کردم معنی اسم ارشام به معنی خرس و خرس زورمند هستنش در کل خرس و زور .از اسامی هخامنشی می ...

دقیقا درسته وقتی امامی داریم که حسین باشع چرا باید بریم طرف شخصیت های کهن البته هر اسمی جای خودش

دقیقا درسته وقتی امامی داریم که حسین باشع چرا باید بریم طرف شخصیت های کهن البته هر اسمی جای خودش

😍😍😍😍😍😍😘😘😘😘❤❤❤

چقدر خوبه هم عقیده ایم عزیزمم .خیلی خوشحال شدم با هم حرف زدیم 

فقط خدا 
😍😍😍😍😍😍😘😘😘😘❤❤❤ چقدر خوبه هم عقیده ایم عزیزمم .خیلی خوشحال شدم با هم حرف زدیم 

😍😍😘😘😘ممنون عزیزم منم خوشحال شدم باهات اشنا شدم گلم لطف کردی😍