❤❤❤❤❤ من سرچ کردم معنی اسم ارشام به معنی خرس و خرس زورمند هستنش در کل خرس و زور .از اسامی هخامنشی میشه .من عاشق کوروش هستم و به فرهنگ هخامنشی و تاریخ کهنمون افتخار میکنم .و اگر شیعه نبودم قطعا اسم بچمو یک اسم کهن ایرانی میزاشتم ولی وقتی به تاریخ نگاه میکنم اینکه در 1400 سال گذشته فردی به اسم مولا علی بوده ،پیامبری به اسم محمد و بانویی به اسم فاطمه که مظهر مهر و محبت و دوستی ان و امامی به نام حسن و حسین .
حسینی که مظهر ازادگی جهانه .اگر حسین نبود قطعا دلم میخواست اسم کهن ایرانی بزارم ولی وقتی صدا زدن نام حسین منو یاد مرد ازاده ای میندازه و صدا زدن نام علی یاداور عدالت علوی هست و نام حسن به یاد میاره کریم بودن و صبر رو ،پس حقیقتا زیباست روزانه چندین بار این نام هارو صدا بزنم در حالی که نام های کهن ایرانی مثلا نام ارشام نام شخصیتی در گذشته هست که من اطلاعات زیادی هم درموردش ندارم و فکر میکنم اگر خود کوروش زنده بود به حسین ابن علی افرین میگفت و پیروش میشد .حتی هست که احتمالا کوروش به دست دانیال نبی یکتا پرست شده ..البته اطلاعات من کامل نیست ولی میخئاستم بگم بین یک ستاره و یک خورشید من خورشید رو دوست دارم انتخاب کنم هر چند ستاره زیباست ،حسین ابن علی بزرگ تر و کامل ترینه هر چند ارشام بیانگر تاریخ کهن منه ولی تاریخ کهنی که ارادتی حسینی داره خیلی دلچسب تره مگه نع ؟
البته نمیشه بدون شناخت حسین ،عاشقش شد ...و منم هنوز درست نمیشناسمش ....