2777
2789
ببین عزیزم بخدا من منظوری نداشتم ب خدای احد واحد قسم فقطططط سوال بود ازم همین من تعریفی ازشون نکردم ...

اووووووووووو

حالا اصلا قصدت این بودا یا نبوده این همه قسم ایه نمیخواد که

🍼🍼یک عدد نی نی خوشگل تپل مپل تودلمه😎    خدایا‌شکرت که نعمت مادر شدن رو به من عطا کردی🤰🏻-->🤱🏻
من تاحالا نگرفته یودن ولی خب واقعاااا خیلییی درگیر سوالم بودم

خب ممكنه پاي ي سري موجودات به زندگي ما باز بشه البته باز هم بپرس الان تو گوگل بزن ببين چي مينويسه برات 

حَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                              دعای من در روضه                                                                 اباعبدلله الحسین علیه السلام                                                                        فقط ظهور امام زمانم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اووووووووووو حالا اصلا قصدت این بودا یا نبوده این همه قسم ایه نمیخواد که

گفتم فک نکنید تبلیغ یا جی سوال کردم از دوستان بقیه هم شمارشون خواستن مثل من گرفتارن شابد نیاز دارن ب استخاره این خانم

مامان دوقلوها 🥺❤
خب ممكنه پاي ي سري موجودات به زندگي ما باز بشه البته باز هم بپرس الان تو گوگل بزن ببين چي مينويسه بر ...

من کلا خب دیگ نمیگیرم همین ک جواب این سوالمو داد کافیه برام

مامان دوقلوها 🥺❤
کولی مگه من گفتم نده یا گفتم چرا اینکارو کردی اولا که کلی ازش تعریف کردی که صد در صد راسته دوما ا ...

😐😐😐😐خب دوستم کلی تعریف کرد منم تعریف ایشون گفتم و بعد سوال خودم پرسیدم خانومی

مامان دوقلوها 🥺❤

شمارشو میدی ؟

‌اشنایی🖤99🖤   جدایی 403/7/6💫بر باد رفت در غم،روزگار جوانی ام بی آرزو چ سود،دیگر زنده گانی ام....🖤🧠🍷🌚🕊! ️ عاشق ماورا (در حال مطالعه علوم ماورا و یادگیری ) 🧬🫧 گنج در تنهاییی  خود 🥰 لذت ببرید زندگی کوتاست و فرصت تنگ  بهترین اتفاق زندگیم  ۴۰۴/۵/۱۴ كربلا رفتنه ورق جديدي از زندگیم بود🦋