2777
2789

بااجازه استارتر ببخشیدا استارتر بچه ها شما اچ سی جی زدین کي پریود شدین به موقع؟؟؟ بعدشم اینکه لکه بینی داشتین من 14روز بعد آمپول کمردرد شدید وپادردو حس پریدی کردم وترشح صورتی خیلیی روشن رودستمال اومد و بعد قطع ‌‌د بافردا میشه سه روزه که قطع شده دوشنبه موعدمه حس پریدی دارم همش

نه عزیزم اصلا درد نداره مثل یه معاینه سادست چند وقت اقدامی? حداقل فولیکول بایدبالای ۱۸ باشه

من یه ساله البته شش ساله ولی خب بعد سقطم یه ساله..فولیکولام این خیلی خوب بودن دکترم گفت فعلا این ماه اقدام کن

خدایا شکر💞💞💞💞💞💞

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

بااجازه استارتر ببخشیدا استارتر بچه ها شما اچ سی جی زدین کي پریود شدین به موقع؟؟؟ بعدشم اینکه لکه بی ...

خواهش میکنم عزیزم من ماه پیش زدم دو روز زودتر شدم

خدایا شکر💞💞💞💞💞💞
باید دکتر لتروزول وآمپول بده بهت

این ماه لتروزول.پنج تا آمپول از۵پریود تا۹پریودم زدم..دوتا آمپول بازم۱۴پریودم زدم..شش تا فولیکول خوب داشتم..دیگه نمیدونم چیکار کنم همه چیز به دست خداست

خدایا شکر💞💞💞💞💞💞
چجوریه؟ببخشیدچون اصلااطلاعات ندارم راجبش.عمل میکنن؟

از شوهرت ازمایش میگیرن و اسپرم خوب هارو جدا میکنن توهم حالت معاینه ک دکتر برات انجام میدی حالت دراز بعد با یه لوله اسپرم شوهرت رو وارد رحم میکنن خیلی سادست نهایتش یه ربع زمان میبره

بعدش اینکه لکه دیدی مثل من؟؟ 

آره شبش لکه اومد صبحش پریود شدم..این ماه هم زدم ولی تازه ۸روزه زدم..چهار روز مونده به موعدم فقط سینه درد دارم

خدایا شکر💞💞💞💞💞💞
آره شبش لکه اومد صبحش پریود شدم..این ماه هم زدم ولی تازه ۸روزه زدم..چهار روز مونده به موعدم فقط سینه ...

منم قبلا اینجوربودم ولی الان بافردا میشه سه روز که نشدم دوشنبه هم بایدبشم میگم امکانش هست لانه گزینی بوده بااون در ایی که داشتم؟