2777
2789

چی بخورم؟ چه ویتامینی؟ یا محلول و... خیلی داره زیاد میشه موهای سفیدم هنوز زیر سی هستم تو یه تایم کوتاه یهو کلی سفید شد افسرده دارم میشم ناراحتم خیلی

رنگ هم زیاد نمیکنم تو این هفت سال یکی دوبار رنگ کردم

لطفا درخواست دوستی ندید

سیاهدونه

روزی ۲۱ عدد 

نازنیڹ زهـرا هستمـ😎..میشہ واسہ همسنگرهاے همسرمـ یہ صلواتـ بفرسے آبجے؟❤🙏...خوشحال باش بانو تو برگزیده ے حضرتـ زهرایے تو انتخابـ شده ے مادرساداتے انتخابتـ ڪردڹ براے حجابـ براے نجابتـ😍❤ با حجابتـ لبخنــد رو به لبـ هاے مہدے زهـراس بیار خواهری باشہ؟😊 مڹ عاشقـانہ رهبرمـ رو دوستـ دارمـ و بہ وجودشوڹ افتخار میڪنمـ(امامـ خامنہ اے❤)سربازے رو از ذوالفقار علے یاد بگیریمـ(شہید حاج قاسم سلیمانے)😊!! چشمـ دشمنانشوڹ ڪـــوووور😌.... مجنـــــوڹ العبــــــاس ام😍🙋 ڪربلاے بہشتـ مڹ در زمینہ... 😍😢

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سیاهدونه روزی ۲۱ عدد 

استفاده کردی خودت گلم؟

سیاهدونه برا کسی که هورموناش مشکل داره اشکالی نداره؟ شنیدم رو هورمون تاثیر میذاره

لطفا درخواست دوستی ندید

سفیدی یکی بخاطر ارث هست یکی استرس و فشار عصبی

منم زود سفید کردم، بنظرم چاره ای نداره

حالا ویتامین ب هم مصرف کن 

با پزشک مشورت کن

یه حرف قشنگ تو، ممکنه روز یه نفر رو بسازه.🥰
تو اینستا سرچ کن سوگند_مو# برو داخل پیجش برو قسمت سفیدی مو

از این پیجا زیاده کلی ماسک و.. معرفی میکنن گیاهی و ساختنی و.. تو از کاراش تو زمینه ای نتیجه ای دیدی؟ یا هرچی شنیده میذاره؟

لطفا درخواست دوستی ندید
استفاده کردی خودت گلم؟ سیاهدونه برا کسی که هورموناش مشکل داره اشکالی نداره؟ شنیدم رو هورمون تاثیر م ...

والو من سیاهدونه رو نمیدونم مشکلی داره یا ن نشنیدم من شنیدم زیره سبز یکم اشکال داره 

بله من و مادرم و خواهرم همه استفاده میکنیم خوبه

نازنیڹ زهـرا هستمـ😎..میشہ واسہ همسنگرهاے همسرمـ یہ صلواتـ بفرسے آبجے؟❤🙏...خوشحال باش بانو تو برگزیده ے حضرتـ زهرایے تو انتخابـ شده ے مادرساداتے انتخابتـ ڪردڹ براے حجابـ براے نجابتـ😍❤ با حجابتـ لبخنــد رو به لبـ هاے مہدے زهـراس بیار خواهری باشہ؟😊 مڹ عاشقـانہ رهبرمـ رو دوستـ دارمـ و بہ وجودشوڹ افتخار میڪنمـ(امامـ خامنہ اے❤)سربازے رو از ذوالفقار علے یاد بگیریمـ(شہید حاج قاسم سلیمانے)😊!! چشمـ دشمنانشوڹ ڪـــوووور😌.... مجنـــــوڹ العبــــــاس ام😍🙋 ڪربلاے بہشتـ مڹ در زمینہ... 😍😢

هر روز سیر بخور

پسرخالم ۴۰ سالشه با این روش یه موی سفید هم نداره

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏
سفیدی یکی بخاطر ارث هست یکی استرس و فشار عصبی منم زود سفید کردم، بنظرم چاره ای نداره حالا ویتامین ...

خودمم فکر میکنم تازگیا ویتامینام کم شده احتمالا کلسیم و د و ب کم دارم

لطفا درخواست دوستی ندید
از این پیجا زیاده کلی ماسک و.. معرفی میکنن گیاهی و ساختنی و.. تو از کاراش تو زمینه ای نتیجه ای دیدی؟ ...

نه حسابی تحقیق میکنه... من ریزش موهام باهاش درمان شد... خیلی پیجش علمیه تبلیغ هم میشه گفت نداره مگر چیزایی ک به پیجش مربوطه 

برای لبخند زدنت دست به تمام کارهایی ک انسانی هستن بزن... 
هر روز سیر بخور پسرخالم ۴۰ سالشه با این روش یه موی سفید هم نداره

تازگیا شروع کردم تو ماست سیر رنده میکنم تاحالا سیر نخورده بودم تو عمرم الان ولی دارم خودمو عادت میدم بهش خیلی خوبه سیر

لطفا درخواست دوستی ندید