2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دوسش ک دارم ولی راستش فکنم اون بجز منم با کسی رابطه داشته . من ۲۱سالمه اون ۲۹

میدونی خیلیا مث شما ازدواج کردن مشکلی شاید نداشتن ولی بعضی ها هم با مشکل مواجه شدن کلا ی ذره ریسک داره. تو گذشته ات چیزی بوده ک اگ بفهمه ب هم بزنه؟

میدونی خیلیا مث شما ازدواج کردن مشکلی شاید نداشتن ولی بعضی ها هم با مشکل مواجه شدن کلا ی ذره ریسک دا ...

خب گذشته ی هرکسی یه چیزی داره اگ طرفت دنبال بهونه باشه میتونه هرچیزیو بهونه کنه. ولی خودم زیاد دلم نیست با اینکه فراموش کردنش خیییلی برام سخته . ولی من از آینده خبر ندارم شاید خوب شه شایدم بد . بنظرت فراموشش کنم بهتر نیست؟تا اینکه همش نگران باشم و بهونه دستش ندم . خدایی نکرده ام جدا شدیم اونموقع چی . جون هر کی دوسداری منطقی راهنماییم کن . تروخدا

خب گذشته ی هرکسی یه چیزی داره اگ طرفت دنبال بهونه باشه میتونه هرچیزیو بهونه کنه. ولی خودم زیاد دلم ن ...

خودتم انگار زیاد نمیشناسیش ولی خب خیلیا رابطه دارن قبل ازدواج در حد دست دادن و اینا مشکلی پیش نمیاد. مگ اینک مرده خودش اشغال باشه و ب قول خودت دنبال بهانه. اصلا اصلا از گذشته ات چیزی نگو قسمت هم داد نگو . بحث ازدواج ک بیاد وسط ادم ریزبین تر میشه. نمیدونم شرایطش چطوریه اگ کاروبار داره اخلاقا هم ۱۰۰ درصد خوبه ی ذره بیشتر بشناسش. بعدم میدونی خودت سعی کن از گذسته اش اگ برات مهمه سردربیاری شاید خیلیا بگن مهم نی فلان ولی بنظر من مهمه شاید اصلا اونم با ده تا دختر دیگ بوده تو ندونی..

اگ هم خواستی ب هم بزنی اروم اروم ازش فاصلع بگیر... ولی سن ات ی ذرع کمه برای ازدواج ادم تو این سن اصلا نمیتونه منطقی فک کنه بنظرخودم. شناختت رو کامل کن اصلا دیگ فراتر از رابطه دوستی معمولی نرو شاید خواستی ب هم بزنی ی چیزی هم بهت بگم من خیلبا رو دبدم عکس تو گوشی دوس پسرشون داشتن تا باهاشی عکسی چیزی داری حذف کن خیلی دوستانه جوری ک شک نکنه ی درصد احتمال بدع این اقا همسرت نشه 

خودتم انگار زیاد نمیشناسیش ولی خب خیلیا رابطه دارن قبل ازدواج در حد دست دادن و اینا مشکلی پیش نمیاد. ...

اره .راستش یجورایی مطمئنم ک بجز من با کسایی دیگه ام رابطه جنسی داشته ولی من فقط اون بوده .اگه بعدا تو زندگی ام اینجوری بود چیکار کنم اگ طعنه زد.وای دارم دیوونه میشم

اره .راستش یجورایی مطمئنم ک بجز من با کسایی دیگه ام رابطه جنسی داشته ولی من فقط اون بوده .اگه بعدا ت ...

دیگ اگ رابطه داشته ولش کن عزیزم ... فردا میری زیر ی سقف اینا همش میشع خوره میفتع ب جونت از فکر و خیال دیوونه میشی . واقعا نمیشه اعتماد کرد بحث ی عمر زندگیه ی ماه دوماه نیست تا اخر عمرته .... اروم اروم کات کن عکساتو چیزی داری دستش خیلی ریز و دوستانه حذف کن ک ۱ درصد شک نکنه. بخدا پسرا گرگن هم بار اولش هم نبوده با تو وگرنه ببخشید خواهرم، خرت نمیکرد تجربه داشته دوس داشتن ولش کن بازم عاشق میشی 

دیگ اگ رابطه داشته ولش کن عزیزم ... فردا میری زیر ی سقف اینا همش میشع خوره میفتع ب جونت از فکر و خیا ...

راستش اون موقع من بچه بودم ۱۳،۱۴سالم بیشتر نبود وقتی بمن ک سنم کم بوده پیشنهاد داده خدا میدونه ب چنتا دیگ پیشنهاد داده . هیییی... راس میگی. برم زیر یه سقف باهاش شاید بم طعنه بزنه

راستش اون موقع من بچه بودم ۱۳،۱۴سالم بیشتر نبود وقتی بمن ک سنم کم بوده پیشنهاد داده خدا میدونه ب چنت ...

طعنه هیچ خودت از فکر و خیال دیوانه میشی. اعتماد و پاک بودن طرف خیلی مهمه

چن ساله باهاشی؟

طعنه هیچ خودت از فکر و خیال دیوانه میشی. اعتماد و پاک بودن طرف خیلی مهمه چن ساله باهاشی؟

اره واقعا پاکی خیلی مهمه . من ۸سال پیش باهاش بودم ولی بعد یسال دوستی جدا شدیم . ولی تو اون مدت هر چند مدت یباری پ میداد و دوباره بیخبر از هم بودیم . تااینکه چندروز پیش مامانش رو فرستاد با مامانم حرف زد.

اره واقعا پاکی خیلی مهمه . من ۸سال پیش باهاش بودم ولی بعد یسال دوستی جدا شدیم . ولی تو اون مدت هر چن ...

نمیدونم چی بگم بنظر من اگ اون اقا رابطه جنسی داشته خیلی بده. دیدی خودتم ب شک افتادی ازدواج با دوستی فرق میکنه بنظر من فراموشش کن برع خودتم توبه کن و از خدا بخاه همسری خوب قسمتت کنه

نگاه ی سایت هست جنبش نت سرچ کن اونجا چنتا مشاور دارع قشنگ جوابتو میده

نمیدونم چی بگم بنظر من اگ اون اقا رابطه جنسی داشته خیلی بده. دیدی خودتم ب شک افتادی ازدواج با دوستی ...

من همون ۸سال پیش توبه کردم دیگه کاری ام نکردم .تصمیممو گرفتم هر چند کلی باهاش خاطره دارم ولی واقعا نمیتونم ریسک کنم. خودش میگه من شکاک نیستم اگ بودم نمیومدم سمت تو برای ازدواج. میدونم ک تو فقط با خودم بودی ولی بقیه دخترارو نمیدونم. چی بگم حاضر نیستم زندگیم همش با شک و بی اعتمادی باشه هر چند طرفم دوس داشته باشم . ولی انگار جونم میخواد بالا بیاد .... مرسی عزیزم بابت حرفات❤

من همون ۸سال پیش توبه کردم دیگه کاری ام نکردم .تصمیممو گرفتم هر چند کلی باهاش خاطره دارم ولی واقعا ن ...

اره شما مشکل نداری با هیشکی هم جز ایشون نبودی ولی خودت چی ؟ خودت چطور باید راضی بشی با کسی ازدواج کنی ک گذشته اش جالب نیست ...ولش کن بره پی کارش فدات گلم موفق باشی❤