2821
2789

عزیزم خیلی سخته زندگی با اینجور ادما،مثلا تا لباست پاره نشه برات لباس نمیگیره،دائم درحال کنترل کردن همه چیزه که اضافه نباشه ،وای به روزی که یه میوه گندیده بشه...همیشه برای خرید همه چی باید روزها التماس کنی،وسایل خونه که تا ابد باید همون باشه عوض نمیکنه و...

نه ماه انتظار و یک عمر نگرانی،حس ازاد دخترانه را به مهر مادری بخشیدن ،بزرگترین ایثار یک زن است...

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

توی دوره ی آشنایی معلوم نبود که خسیسه؟ 

من میدونستم خسیسه ولی نه اینکه برای زندگی خودش هیچی نکنه اخه برای خانوادش همیشه کلی خرج میکرد ولی فقط پدر مادر خواهرش بااینکه اونا اصلا ب این نیازی نداشتن ولی توقعشون زیاد بود ب من ک میرسید انگار ازصد تا غریبه بدترم موقع عروسی یه زیرتلویزیون نخرید کاش باهاش زیر یه سقف نمیرفتم

مشکل کمتر پیش میاد یا نه؟ 😅 یه خورده جمله تون مبهم بود

نمیشه در مورد زندگی مشترک با قاطیعیت نظر داد چون به رفتار هر دوطرف بستگی داره . اگه قبل ازدواج خانم با نامزدش طی کنه اصلا مشکلی پیش نمیاد . البته خانمهای شاغل معمولا بیشتر توی مدیریت اقتصادی همراه همسرشون هستند

یکسال نشده از ازدواجمون همه چی تمومم ازهرلحاظ سرترم ولی کاری کرد داریم طلاق میگیریم

منم به خاطر خساستش دارم جدا میشم 

خدا نیاره خساست مرد بدترین درده 

خیلی کم افراد میتونن باهاش کنار بیان