2777
2789
عنوان

دخترخاله شوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 2048 بازدید | 127 پست
ببخشید اینو میگم ولی خانواده شوهرش خیلی عوضی هستن.. چطور به یه دختر جوان که شوهرش فوت شده حق ازدواج ...

خودش امضا کرده که تا آخر عمرم مجرد میمونم

پرورده کوردم ایلام خاکمه❤تیکر کنکورمه😍

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خودش ابنو خواست حالا رفته دوس پسر گرفته نکبت

عزیزم چرا میگی نکبت ؟؟

اون شوهرش فوت شده توقع داری تنهایی بکشه 

دلش میخواست ازدواج کنه به خاطر بچه اش ازدواج نکرده نتونسته تنهایی رو تحمل کنه با یه نفر دوست شده 

عزیزم تو که جای اون نیستی اینقدر راحت قضاوتش رو میکنی به خاطر راحت نیس تنهایی و با یه بچه زندگی کردن ادم نیاز به یه همدم داره درسته نزدیک ترین آدم به یه نفر بچه خودشه ولی بچه نمیتونه یه چیزهایی رو پر کنه که اگه به شوهرش خیانت کرده بود باید سرزنشش میکردی 

آدم ۲۵ ساله هنوز جوونه و خیلی نیاز ها و آرزو ها داره 

قرار نیس که همه عمرش رو فقط  فقط پا سوز بچه اش بشه  

وا ب پدر شوهر مادرشوهرش چ ربطی داره  انقد بدم یاد کسی بخواد دایه مهربان تر از مادر باشه😒 زنه ...

نمیدونم اگه گیر نمیدادن اینجوری نمیشد

دلیل دارم

حتما رفته با مرد زندار.اره؟؟

در تاریخ ۱۴۰۲/۲/۱۲ کاربریم به خواست خودم لغو شد خیلی دوست داشتم بازم بمونم اما اینجا کاملا وقتمو میگرفت. نمیتونستم مدیریت کنم همش اینجا بودم.این چند سال که اینجا بودم از همه کار وزندگیم افتادم ودرجا زدم..دوسه تا کاربری دیگم داشتم که اونا قبلا توسط نی نی یار تعلیق شد.سه،چهار سال توی این سایت بودم.گاهی اوقات عصبی بودم وممکنه با کسی بد برخورد کرده باشم یا حرف بدی زده باشم.امیدوارم اگه کسی بوده که از دستم عصبانی بوده وهست اگه‌مقدوره براش منو ببخشه وحلالم کنه.برای خوشبختیم، برای سلامتی وطول عمر خودم ومادرم وهمینطور واسه ازدواجم با یک ادم مناسب وابرومند وخوشبخت شدنم دعا کنید.سنم متاسفانه هی داره بالا میره وهمچنان مجردم.واسم دعا کنید.خدافظ

این چرندیات چیه

#‍زنان علیه#  ‍#زنان # نباشیم

خانم جوان و سرزنده ای تو اوج جوونی شوهرشو از دست داده. باید بمیره؟ بین زندگی عشقی و فرزند فقط میتونه یکی رو داشته باشه؟

بهش فحش میدین که چرا با اقایی ارتباط داره؟ ارتباطش اصلا بد و غلط نباید بچه رو وسیله کنترلش کنن

خودش اینو خواست اونا نگفتن

اصلا اونا حق نداشتن بچه رو ازش بگیرن

بچه تا هفت سال مال مادر هست و بعد مال پدر

اگر پدر قید حیات نبود حضانت تام با مادر هست اگر مادر هم نبود با پدربزرگ پدری هست

شایدم صیغه باشه

دوست داره ازدواج کنه

چ خانواده کثیفی هستن ک اجازه نمیدن زن ازدواج کنه و اون مجبور میشه بره دوست بگیره

شما هم اتش معرکه نشو ک خدا میذاره تو کاسه ت

برو بشین بهشون بگو هیچ کس مثل مادر نمیشه برا بچه

نمیدونم اگه گیر نمیدادن اینجوری نمیشد

الان ک ازدواج نکرد دوس پسر داره..بعدم چیکار کنه بدبخت مجرد باشه تا ابد؟!

._. استادمون‌میگفت‌:ماشینو‌که‌طراحی‌میکنن یه‌آینه‌کوچیک‌میزا‌رن‌واسه‌‌نگاه‌کردن‌به‌عقب یه‌شیشه‌بزرگ‌میزارن‌واسه‌دیدن‌جلو همونقد‌ر محدود‌به‌گذشته‌نگاه‌کنید نگاهتون‌به‌جلو‌باشه!"میفهمین‌کِه‌چی‌میگم.. #زندگی‌ذره‌کاهیست که‌کوهش‌کردیم... مامان یه پسر کوچولو هستم^^
چرا میگی نکبت؟ حرفت زشته جاش نیستی بدونی چقدر سخته . احتمالن نمیتونن . حضانت با مادره . پدربزرگ قیم ...

تعهد محضری نداده چون زنه آبرو خودشو برده رفته با شوهر دوستش دوست شده همه فهمیدن خیلی وحشتناکه

پسره ۴ سالشه

پس فعلا حصانتش با مادرشه.بعدم بسته به وصعیت سلامتی و سنو سال و درامد مدر بزرگه بچه رو میدن به اونا

در تاریخ ۱۴۰۲/۲/۱۲ کاربریم به خواست خودم لغو شد خیلی دوست داشتم بازم بمونم اما اینجا کاملا وقتمو میگرفت. نمیتونستم مدیریت کنم همش اینجا بودم.این چند سال که اینجا بودم از همه کار وزندگیم افتادم ودرجا زدم..دوسه تا کاربری دیگم داشتم که اونا قبلا توسط نی نی یار تعلیق شد.سه،چهار سال توی این سایت بودم.گاهی اوقات عصبی بودم وممکنه با کسی بد برخورد کرده باشم یا حرف بدی زده باشم.امیدوارم اگه کسی بوده که از دستم عصبانی بوده وهست اگه‌مقدوره براش منو ببخشه وحلالم کنه.برای خوشبختیم، برای سلامتی وطول عمر خودم ومادرم وهمینطور واسه ازدواجم با یک ادم مناسب وابرومند وخوشبخت شدنم دعا کنید.سنم متاسفانه هی داره بالا میره وهمچنان مجردم.واسم دعا کنید.خدافظ