2777
2789
عنوان

تاحالا به خودت بگی دمت گرم!؟

128 بازدید | 21 پست

سلام

نمازو روزه هاتون قبول 💚

تاحالا شده یک هدف ،آرزویا خواسته ای داشته باشید.

که باتلاش بهش برسید ،به خودت بگی دمت گرم!

منظورم اینه که واقعا بابت این کار به خودت افتخار کرده باشی.

ممنون میشم باهام این تجربه شیرین رو به اشتراک بگذاری.

اگه دوست داشتی درمورد پروسه ای که طی کردی هم یک کوچولو توضیح بده.

هدف#  

خواسته#  

#اراده‍ 

کاربری دست دو نفر ❤برای حاجتم صلوات بفرستید ممنون❤

اره لاغرکردم

تیکر هدفمه حامله نیستم.تویی که داری این امضا رو میبینی...آره خود تو   یه لبخند گشاد بزن اینجوری  آفرین الاان خوشگل شدی   دیگه نشینی غصه بخوریا همه چی درست میشه...   

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

آره همین که زیر فشار این زندگی دوام آوردم کلی به خودم میگم دمت گرم😕

ایول پوست کلفت خودمی😒

کاربران قلعه، elinalooove ، مارال _   و بقیه اونایی که قبلا توهین کردن و الان با کاربریای جدید هستن به هیچ عنوان با من مخاطب نشن⛔️

چندکیلو😅؟

۲۳

تیکر هدفمه حامله نیستم.تویی که داری این امضا رو میبینی...آره خود تو   یه لبخند گشاد بزن اینجوری  آفرین الاان خوشگل شدی   دیگه نشینی غصه بخوریا همه چی درست میشه...   

به دوتاش رسیدم درسته کوچکه اما برا من مهم بودن میخوام سیعمو بکنم ب سومی هم برسم انشاالله ک مستقل شدنه

شایدزندگی اون جشنی نباشه ک ارزوشو میکردی اما حالا ک دعوت شدی برقص💃 برقصان دنیاروب سازخودت🎻🌼🌿
آره همین که زیر فشار این زندگی دوام آوردم کلی به خودم میگم دمت گرم😕 ایول پوست کلفت خودمی😒

امیدوارم که اوضاعت خوب بشه 💜

ولی منظورم اتفاقی که وقتی بهش فکر میکنی لبخند بزنی و به خودت افتخار کنی .

به دوتاش رسیدم درسته کوچکه اما برا من مهم بودن میخوام سیعمو بکنم ب سومی هم برسم انشاالله ک مستقل شدن ...

اون دوتاشم می گفتی گلم 

البته اگه شخصیه میتونی مبهم بگی

پس واقعا دمت گرم👍

تو فکر ۷ کیلو دیگم

امیدوارم که اوضاعت خوب بشه 💜 ولی منظورم اتفاقی که وقتی بهش فکر میکنی لبخند بزنی و به خودت افتخار ک ...

فدات💐

نه نبوده

کاربران قلعه، elinalooove ، مارال _   و بقیه اونایی که قبلا توهین کردن و الان با کاربریای جدید هستن به هیچ عنوان با من مخاطب نشن⛔️

هم تحسین میکنم هم تشکر افتخار میکنم ب زندگی و لحظات خوشی ک واسه خودم ساختم

امیدوارم حال خوشت مستمر باشه❤