2777
2789
عنوان

بدون شرح☆☆☆♧♧♧♧♧♧♧♧♧♧♧

| مشاهده متن کامل بحث + 888 بازدید | 101 پست
پس مشکل دارن بات 😁

🤦‍♂️🤦‍♂️ اونم شبیه همین عکسمه فقط استین کوتاه پوشیدم نمیدونم چرا تایید نمیشه 🤦‍♂️😅😅😅 اره والا شانس ندارم من داداش

مرا تا دل بوَد ، دلبر تو باشی.......!                             کاربر اقا هستم بی ادبی و توهین نمیکنم ، پس لطفا بی ادبی و توهین نکنید👌🙏 مرسی...!
🤦‍♂️🤦‍♂️ اونم شبیه همین عکسمه فقط استین کوتاه پوشیدم نمیدونم چرا تایید نمیشه 🤦‍♂️😅😅😅 اره والا ...

منقلب میشن 

نَنی چوجور غم دَرَمه  تَرَه می وَر کم دَرَمَه می رزو می دیل خوشی  هَنَه که تو بایی نیشی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آهان مرسی سلام برسونین😊

خواهش میکنم بزرگیتونو میرسونم ممنون🙏🍁

مرا تا دل بوَد ، دلبر تو باشی.......!                             کاربر اقا هستم بی ادبی و توهین نمیکنم ، پس لطفا بی ادبی و توهین نکنید👌🙏 مرسی...!
بله حق با شماست صحیح👌👌👌 سپاسگزارم و متشکرم واقعا 🙏🙏🍁

روزی که توایران بفهمن زن و مرد برابرن 

زندگی و علاقه هرکس به خودش ربط داره

هرکی پولداره دزد نیست

هرکی بی حجابه مورد دار نیست

همه خانمای مطلقه مورد ندارن

هرکی بی قانونی کنه تورانندگی بچه زرنگ نیست..

و خیلی چیزای دیگه اون روز ایرانم خدا نگاهش میکنه وازاین وضعیت رها میشه

if you can't be kind,be quiet😏
این فیلم متری شیش ونیم رو من دیدم اولین بار بود توی فیلمی واسه یه آدم منفی گریه میکردم اگه ندیدن حتم ...

صحیح👌👌👌 بله دیدم فکر میکنم ۲۵ بار دیدمش فیلم مورد علاقمه خیلی خیلی زیباست سپاسگزارم دوست عزیز 🙏

از تشکرات بسیار زیاد شما متشکرم😂

خواهش میکنم 🙏🍁

منقلب میشن 

😂😂😂 مردم از خنده 🤦‍♂️🤦‍♂️🤦‍♂️😂

واااااای تروخدا این توهینارو بس کنید بس کنید اینقدر تفاوت جنسیتی 

تفاوت جنسیتی چیه این وسط... بدبخت بیچاره با همین طرز تفکر این پسرارو اینجا پرو میکنید بیاند دنبال دوستی و هرزگی... پریودی و جاری و شوهرداری و.. چه ربطی به پسرا و مردا داره؟؟ خجالتم نمی‌کشند اینقدر وقیح و بی‌حیا شدند... شماهایی که سنگ اینارو به سینه می‌زنید بدتر ازونایید... اینا همونایی هستن که زنهاشون میاند اینجا با گریه تاپیک خیانت شوهراشون میزنن

از صدای سخن عشق ندیدم خوشتر... 
روزی که توایران بفهمن زن و مرد برابرن  زندگی و علاقه هرکس به خودش ربط داره هرکی پولداره دزد ن ...

صحیح👌👌👌 بله حرفتون بسیار درست و بجا بود حق کاملا با شماست🍁

سپاسگزارم دوست عزیز تشکر🙏🙏🙏

تفاوت جنسیتی چیه این وسط... بدبخت بیچاره با همین طرز تفکر این پسرارو اینجا پرو میکنید بیاند دنبال دو ...

وقتی انقدر راحت قضاوت میکنید جای هیچ بحثی نمیمونه..

کسی ک بدون هیچ عذاب وجدانی قضاوت کنه هیچی براازدس دادن نداره😊

صب بخیر❤

if you can't be kind,be quiet😏
روزی که توایران بفهمن زن و مرد برابرن  زندگی و علاقه هرکس به خودش ربط داره هرکی پولداره دزد ن ...

دقیقا 

هر چی بکاری همونو درو میکنی دیگه

فرهنگ مردم همون فرهنگ دولته

به هم میاد همه چیمون😩

واقعیتم همینجور زیادی با ادبه؟😄

😅😅 بله از بی ادب بودن خوشم نمیاد خاکی بودن خوبه ولی بی ادبی نه میشه درکنار خاکی بودن با ادب هم بود 🙏