2777
2789
عنوان

بدون شرح☆☆☆♧♧♧♧♧♧♧♧♧♧♧

| مشاهده متن کامل بحث + 888 بازدید | 101 پست
نه محمد جان تایید میشه خودم نزاشتم فرقی نمیکنه که عکس مدلینگ بزاری با صورتشون تایید میشه عینه مال دا ...

باید صبر کنی خب 

نَنی چوجور غم دَرَمه  تَرَه می وَر کم دَرَمَه می رزو می دیل خوشی  هَنَه که تو بایی نیشی
من عکسشوو نگاه کردم ولی جنسیتشو نخوندم فکر کردم دختره با مانتو بدون روسری عکس گرفته    

دستتون درد نکنه واقعا کجام شبیه دخترا بود؟🤕🤕

مرا تا دل بوَد ، دلبر تو باشی.......!                             کاربر اقا هستم بی ادبی و توهین نمیکنم ، پس لطفا بی ادبی و توهین نکنید👌🙏 مرسی...!

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نه محمد جان تایید میشه خودم نزاشتم فرقی نمیکنه که عکس مدلینگ بزاری با صورتشون تایید میشه عینه مال دا ...

عه شما دوست مهیاری🤔ازش خبر داری؟

عشق فقط بچه هام.    من خمارم ساقیا.             پیمانه میخواهد دلم.   استکان پرکن می             جانانه میخواد دلم😔   🥂 سلامتی همه حال خرابا🥂 سلامتی اونی که بغلش آروم بخشه🥂    سلامتی اونی که دوست داشتم الان کنارم باشه ونیست🥂سلامتی سه تَن عشق وناموس ورفیق  🥂سلامتی خودم🥂

کی مامیخوایم از بفهمیم حالیمون بشه از این تفاوت جنسییتی دس برداریم واقعاشرمم میشه از بعضی خانما توهمین سایت ک به اقایون توهین میکنن حرف بد میزنن..

باباچکارداریم ک مرده اگه توهین کرد اگه حرف بد زد اگه درخواست داداون موقع اقدام کن😣

if you can't be kind,be quiet😏
واااااای تروخدا این توهینارو بس کنید بس کنید اینقدر تفاوت جنسیتی 

سپاسگزارم 🙏👌👌👌

مرا تا دل بوَد ، دلبر تو باشی.......!                             کاربر اقا هستم بی ادبی و توهین نمیکنم ، پس لطفا بی ادبی و توهین نکنید👌🙏 مرسی...!
مهیار همون 62‌؟

آره خیلی وقته نیست انگار اخطارگرفته بود از نی نی یار

عشق فقط بچه هام.    من خمارم ساقیا.             پیمانه میخواهد دلم.   استکان پرکن می             جانانه میخواد دلم😔   🥂 سلامتی همه حال خرابا🥂 سلامتی اونی که بغلش آروم بخشه🥂    سلامتی اونی که دوست داشتم الان کنارم باشه ونیست🥂سلامتی سه تَن عشق وناموس ورفیق  🥂سلامتی خودم🥂
عجب بابا نمیتونی توهین نکنی 

🤕🤕🤕 والا داداش من هیچی بهشون نگفتم یهو خودشون توهین کردن 🤦‍♂️🤦‍♂️🤦‍♂️🤦‍♂️😒😒😒😒

آره خیلی وقته نیست انگار اخطارگرفته بود از نی نی یار

منم یه حسی بم میگه به زودی یه اخطار مشتی بگیرم 

نَنی چوجور غم دَرَمه  تَرَه می وَر کم دَرَمَه می رزو می دیل خوشی  هَنَه که تو بایی نیشی
🤕🤕🤕 والا داداش من هیچی بهشون نگفتم یهو خودشون توهین کردن 🤦‍♂️🤦‍♂️🤦‍♂️🤦‍♂️😒😒😒😒

عادیه از این چیزا 

باید صبر کنی خب 

😁😁دو روزه منتظرم 🤦‍♂️🤦‍♂️