2777
2789
عنوان

بدون شرح☆☆☆♧♧♧♧♧♧♧♧♧♧♧

| مشاهده متن کامل بحث + 911 بازدید | 101 پست
قبول ندارم

حرف شما قابل احترامه سپاسگزارم بابت نظرتون🙏

مرا تا دل بوَد ، دلبر تو باشی.......!                             کاربر اقا هستم بی ادبی و توهین نمیکنم ، پس لطفا بی ادبی و توهین نکنید👌🙏 مرسی...!
نه بابااا جدی

بله جدی ☺️🙏

مرا تا دل بوَد ، دلبر تو باشی.......!                             کاربر اقا هستم بی ادبی و توهین نمیکنم ، پس لطفا بی ادبی و توهین نکنید👌🙏 مرسی...!

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

اینم بگم حال و هواتون عوض بشه.بعد برم😊

با لامبورگینیم رفتم دانشگاه یهو دیدم اون استاد خوشگله که همه ی دخترا واسش میمیرن واسم دست تکون داد با یه لبخنده گله گشاد...

منم لبخند زدم بعدش به رو برو نگاه کردم یهو دیدم یااااحسین دارم میرم تو جدول😲😲😲

خداشاهده.....میگم خداشاهده چنان زدم رو ترمززززز که....

پتوم پاره شد....😒😒😒😱

من دیگه حرفی ندارم بای✋

اینم بگم حال و هواتون عوض بشه.بعد برم😊 با لامبورگینیم رفتم دانشگاه یهو دیدم اون استاد خوشگله که هم ...

😅😅 زیبا بود سپاسگزارم بابت عکس ها و جوکتون لطف کردید ممنون🙏🍁

😅 برای اینکه دیده نشه 🙏

مگه دختری 🤣🤣🤣

عشق فقط بچه هام.    من خمارم ساقیا.             پیمانه میخواهد دلم.   استکان پرکن می             جانانه میخواد دلم😔   🥂 سلامتی همه حال خرابا🥂 سلامتی اونی که بغلش آروم بخشه🥂    سلامتی اونی که دوست داشتم الان کنارم باشه ونیست🥂سلامتی سه تَن عشق وناموس ورفیق  🥂سلامتی خودم🥂
مگه دختری 🤣🤣🤣

سلام خوبین🙏

خیر ولی اینجا یه سایت عمومی و قطعا صورت مسئله خوبی نداره 

سلام خوبین🙏 خیر ولی اینجا یه سایت عمومی و قطعا صورت مسئله خوبی نداره 

به خوبیتون

ولی من اگه پسربودم هیچ وقت صورتم وشطرنجی نمیکردم😊

عشق فقط بچه هام.    من خمارم ساقیا.             پیمانه میخواهد دلم.   استکان پرکن می             جانانه میخواد دلم😔   🥂 سلامتی همه حال خرابا🥂 سلامتی اونی که بغلش آروم بخشه🥂    سلامتی اونی که دوست داشتم الان کنارم باشه ونیست🥂سلامتی سه تَن عشق وناموس ورفیق  🥂سلامتی خودم🥂
قشنگ بود

ممنونم سپاس🙏🍁