سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر میگیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغهم هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.
گر نگاهی ب ما کند زهرا (س) ...کاربری ۲ نفر 😊 زهرا و فاطمه ۳ تاپیک من ۳ تا هم زهرا تیکر رسیدن ب خواسته هام دعام کنید لطفا 🌷با یک صلوات ❤خدایا پناهم باش 🌸 اگه نظر مخالف دارین لطفا ریپلای نکنید 👑 خیلی خیلی زشته ک توهین میکنید برای سلامتی امام زمان (عج) صلوات لطفا 🤲 منو تو تاپیک های دعا و ....صدا کنید 🌸 مرسی In the darkness of the night,only God hears you.در ظلماتِ شب، تنها خداست که صدایت را میشنود ❤️برای امضاتون حتما صلوات میفرستم و دعا میکنم
گر نگاهی ب ما کند زهرا (س) ...کاربری ۲ نفر 😊 زهرا و فاطمه ۳ تاپیک من ۳ تا هم زهرا تیکر رسیدن ب خواسته هام دعام کنید لطفا 🌷با یک صلوات ❤خدایا پناهم باش 🌸 اگه نظر مخالف دارین لطفا ریپلای نکنید 👑 خیلی خیلی زشته ک توهین میکنید برای سلامتی امام زمان (عج) صلوات لطفا 🤲 منو تو تاپیک های دعا و ....صدا کنید 🌸 مرسی In the darkness of the night,only God hears you.در ظلماتِ شب، تنها خداست که صدایت را میشنود ❤️برای امضاتون حتما صلوات میفرستم و دعا میکنم
انشاالله همه مجردا بخت خوبی به زودی نصیبشون بشه همه مادرا دامنشون سبز شه به حق پنج تن
منم مجردم انشاالله بخت منم از دعای نی نی سایتی های عزیز باز شه
اگه حاجت خیلی سخت داری ۳ روز پشت سر هم صلوات حضرت زهرا( س ) روزی ۵۳۰ تا بدون وقفه بخون بدون اینکه بینش حرف بزنی یا کاری کنی قطعا معجزه میشه برات . برای منم دعا میکنی
هر زنی برای لبخند زدن در آینه باید مردی را داشته باشد که با شـانهی انگشتهایش، گره دلتنگی موهای بلند زنرا باز کند و بگوید که هرجور که باشی،زیبایی…❤👩❤️👨
اقا با من دعوا نکنین روحیم حساسه میزنم دهن مهنتونو آسفالت میکنم…گفت:بمــان•گفتم:برای ماندنم دلیلی بیاور،،،،،،،،گفت:برنج خیسوندم یه نگاه به خودت یه نگاه ب طرز فکرت بنداز.. این دلیل اینجا وایستادنت❗️❗️❗️