2777
2789

یاالله#  

ای_عزیزان_خدا#  

یا_قرآن_کریم#  

سلام

بیاید دعا کنیم 

این تاپیک به ۲ جهت گذاشته میشه 

۱ دعا کنیم مجردا بختشون بازشه و متاهلا در نهایت خوشبختی بمونن 😘😘😘😘

۲ اونایی که منتظر نی نی هستن خدا بهشون ۵قلو بده😍😍😍😍😍(قبلش همه زوج ها راه درست تربیت رو یاد بگیرن الهی)

تو این ماه من حقیر رو هم دعا کنید🙏🏻❤

🌹اجرتون با شهدا_اسلام#  🌹

@mahbobbanoo   👉🏻

@joliedame   👉🏻

@نازنینتی2   👉🏻

@simge 👉🏻

دوستان عزیزم بی‌نهایت به دعای دلای قشنگتون نیاز دارم ❤️ التماس دعا 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

امین 🤲🤲🤲

گر نگاهی ب ما کند زهرا (س) ...کاربری ۲ نفر 😊 زهرا و فاطمه   ۳ تاپیک من ۳ تا هم زهرا  تیکر رسیدن ب خواسته هام دعام کنید لطفا 🌷با یک صلوات ❤ خدایا پناهم باش 🌸  اگه نظر مخالف دارین لطفا ریپلای نکنید 👑 خیلی خیلی زشته ک توهین میکنید    برای سلامتی امام زمان (عج) صلوات لطفا 🤲  منو تو تاپیک های دعا و ....صدا کنید 🌸  مرسی   In the darkness of the night,only God hears you.در ظلماتِ شب، تنها خداست که صدایت را می‌شنود ❤️برای امضاتون حتما صلوات میفرستم و دعا میکنم  
دعاکنین منم مامان بشم😢😢😢😢

انشالله ❤

گر نگاهی ب ما کند زهرا (س) ...کاربری ۲ نفر 😊 زهرا و فاطمه   ۳ تاپیک من ۳ تا هم زهرا  تیکر رسیدن ب خواسته هام دعام کنید لطفا 🌷با یک صلوات ❤ خدایا پناهم باش 🌸  اگه نظر مخالف دارین لطفا ریپلای نکنید 👑 خیلی خیلی زشته ک توهین میکنید    برای سلامتی امام زمان (عج) صلوات لطفا 🤲  منو تو تاپیک های دعا و ....صدا کنید 🌸  مرسی   In the darkness of the night,only God hears you.در ظلماتِ شب، تنها خداست که صدایت را می‌شنود ❤️برای امضاتون حتما صلوات میفرستم و دعا میکنم  

انشاالله همه مجردا بخت خوبی به زودی نصیبشون بشه همه مادرا دامنشون سبز شه به حق پنج تن 

منم مجردم انشاالله بخت منم از دعای نی نی سایتی های عزیز باز شه 

اگه حاجت خیلی سخت داری ۳ روز پشت سر هم صلوات حضرت زهرا( س )بدون وقفه بخون بدون اینکه بینش حرف بزنی یا کاری کنی قطعا معجزه میشه برات . برای منم دعا میکنی

آمین🙏

هر زنی برای لبخند زدن در آینه باید مردی را داشته باشد که با شـانه‌ی انگشت‌هایش، گره دلتنگی موهای بلند زن‌را باز کند و بگوید که هرجور که باشی،زیبایی❤👩‍❤️‍👨

دعا کنین منم امسال ازدواج کنم وخوشبخت بشم😘

اقا با من دعوا نکنین روحیم حساسه میزنم دهن مهنتونو آسفالت میکنم…    گفت:بمــان•گفتم:برای ماندنم دلیلی بیاور،،،،،،،،گفت:برنج خیسوندم                                    یه نگاه به خودت یه نگاه ب طرز فکرت بنداز..                                                  این دلیل اینجا وایستادنت❗️❗️❗️    
ایشالا همه جوونا درکناره کسی که دوسش دارن زندگیشونو بسازن،باهمه ی فراز نشیبهاش💍

♥️انشاالله♥️

دوستان عزیزم بی‌نهایت به دعای دلای قشنگتون نیاز دارم ❤️ التماس دعا