2777
2789
عنوان

یه دقیقه بیاین....😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 382 بازدید | 28 پست

والا حالا ما جنوبیم از شر مارمولک به ستوه اومدیم البته تو ویلایها بیشترن خییییییلی.همینه دیگه ..اپارتمانی بگیرین تر و تمیز باشه

🍷جام لبریزم، به دست رعشه دار افتاده ام 🍷

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

قبلا کجا بودی که سوسک نبود؟ 😐 خب هوا گرم میشه پشه و سوسکم زیاد میشه دیگه، شمال و غیرشمال نداره که🤔

اونجا فک کنم باغ و اینا زیاده واس همین

تو دنیا فقط یکی هست که واسه من نفس میکشه اونم دماغمه😐تموم شد و رفت
😫😫😫😫😫😫 واقعا شمال سوسکش زیاده؟؟

ای کاش فقط سوسک‌بود انواع و اقسام جک و جونور و حشره ،ولی من عاشق شون م،

این روزا از رو  نداری عاشق و معشوق میشن                           من یه لیلی‌میشناسم مهرشو از مجنون گرفت

بابا هنوز شرجب نشده که الان هواش عالیه.  من اهوازم  در خونه رو باز میکنی انگار می پری توی سونا پشیمون‌میشی از بیرون رفتن😐😐😐😐 خودم اهل رشت هستم  ناچاری اینجا زندگی میکنم بخاطر کار شوهرم . همین چند وقت پیشم توی یه خونه مار پیدا شد آتشنشانی اومد  گرفت خداروشکر کنید سوسک چیه اخه😑😑😑😑

جالبه پارسال مارفته بودیم کاشان بعد توی حیاط خونه اومدیم یکم هوا بخوریم بچه ها بازی کنن یهو پسرم داد زد ماماااان عقرب یهو همه خشک شدیم شوهرم سریع زد تو سر عقرب لهش کرد بعد گفتیم خدایا شکرت صد رحمت به سوسک خودمون 😂😂😂😂😂😂

پیج منو اگه دوست دارین فالو کنید😍 mezon_kodak_yasna
بابا هنوز شرجب نشده که الان هواش عالیه.  من اهوازم  در خونه رو باز میکنی انگار می پری توی ...

واااای مار😲😲 من یه بچه سوسک دیدم دارم پس میفتم. چقدر دل و جرئت داری خوش به حالت

اهان مرسی الان تار و مار داشتم فقط. خداکنه اثر کنه

تار و مار که خیلی مزخرفه 😂به پشه ها میزنی عین خیالشونم نیست 😄فردا حتما برو کامن بخر عالیه وقتی میزنی تا مدتها غیب میشن چون از بوش بیزارن

واااای مار😲😲 من یه بچه سوسک دیدم دارم پس میفتم. چقدر دل و جرئت داری خوش به حالت

خونه ی ما نبود خونه ی  یکی از اهالی بود سمت کیان آباد ببین اینورا چه‌ چیزا که‌پیدا نمیشه خداروشکر کن بابا سوسک چیه😂😂😂😂  .  

پیج منو اگه دوست دارین فالو کنید😍 mezon_kodak_yasna