2777
2789
عنوان

چجوری شب زود میخوابید صبح زود پا میشید😢😢

| مشاهده متن کامل بحث + 553 بازدید | 50 پست
بعد از ظهرا اصلا نخواب و یروز باید سختی بدی زود بلند بشی حتی اگر شبش دیر خابیده باشی و خودتو خسته کن ...

ممنونم از راهکارت 

کاربر اقا درخواست نده  با دوستم باهم از این کاربری استفاده میکنیم 😊🌼🤪

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

به بالشتم میگم که فلان ساعت بیدارم کنه..یا بهش میگم امشب یکم دیرتر بگذره تا بیشتر بخابم...هرکی شنید مسخرم کردا اما شوهرم یه بار امتحان کرد گف واقعا همون شد😂😂😂حتی یه دقیقه هم پرتی نداره

خیلی دلم میخاد بدونم سه ساله دیگه کجام...الان ته ته دنیام😞
به بالشتم میگم که فلان ساعت بیدارم کنه..یا بهش میگم امشب یکم دیرتر بگذره تا بیشتر بخابم...هرکی شنید ...

دمش گرم منو ساعتم میزارم بیدار نمیشم بالشت منو بیدار کنه 😑

کاربر اقا درخواست نده  با دوستم باهم از این کاربری استفاده میکنیم 😊🌼🤪

یه روز نفس گیر روبایدپشت سر بزاری تا درست شه.‌من اینمدت هر شب ساعت پنج وشیش میخابیدم ولی گفتم دیگه باید درستش کنم‌. دیشب ساعت شیش خوابیدم ده نیم بیدار شدم.تمام روز خمار بودم از بیخوابی ولی الان دارم بیهوش میشم و زود میخابم امشب

چنان نماند و  چنین نیز نخواهد ماند 
به بالشتم میگم که فلان ساعت بیدارم کنه..یا بهش میگم امشب یکم دیرتر بگذره تا بیشتر بخابم...هرکی شنید ...

درو تخته خوب با هم جورین😂

فان.بود#  

گفته بودی که چرا محو تماشای منی، آنچنان مات که حتی مژه بر هم نزنی، مژه برهم نزنم تا که ز دستم نرود، ناز چشم تو به قدر مژه برهم زدنی