حدیثه1ف2م مدیر استارتر عضویت: 1398/01/29 تعداد پست: 11790 عنوان دعا کنیم و اجرمون رو ۱۴معصوم و شهدا و عزیزان خدا بگیریم ⚘⚘⚘⚘⚘ 26 بازدید | 4 پست ♥️یا_الله# ♥️یازهرا# #یا_تشنه_لبان_دشت_کربلا 🌹 یا_ضامن_آهو💚#ای_عزیزان_خدا# یا_ابوالفضل_العباس# 🌹بیاید خاص و ویژه واسه شفا بیمارا،ظهور و سلامتی امام زمان،حاجت روایی مسلمونا دعا کنیم و آرامش و خوشبختی 🌹🌹حتما گره از کار ما هم باز میشه ❤❤❤❤ سلامالتماس دعا خیلی خیلی زیاد😔😢🙏😭😭دعا کنید همه و همه صاحب خونه بشن به حق صاحب الزّمان @گارفیلد* ❤❤🌷🌷🌷🌷🌷مخصوصا برای بیماران کرونا🌷🌷🌷🌷التماس دعا اجرتون با خدا و عزیزانش و قرآن حکیم دوستان عزیزم بینهایت به دعای دلای قشنگتون نیاز دارم ❤️ التماس دعا 1399/03/02 | 23:39 3 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
حدیثه1ف2م مدیر استارتر عضویت: 1398/01/29 تعداد پست: 11790 یاالله# یاحسین# ای_عزیزان_خدا# یاقرآنکریم# @rahaa98 👉🏻@joliedame 👉🏻 @mahbobbanoo 👉🏻@roshana1997 👉🏻@roshana98 و همه نی نی سایتی های مد نظر❤ دوستان عزیزم بینهایت به دعای دلای قشنگتون نیاز دارم ❤️ التماس دعا
حدیثه1ف2م مدیر استارتر عضویت: 1398/01/29 تعداد پست: 11790 @mahakbanoo خیلی از نی نی سایتی ها التماس دعا گفتن من شرمندشونم که آیدی گم کردمواسه اونا خاص و ویژه دعا کنید دوستان عزیزم بینهایت به دعای دلای قشنگتون نیاز دارم ❤️ التماس دعا
شانسی عضویت: 1398/07/27 تعداد پست: 4987 التماس دعا دارم برای دختر 3ساله ام 🌿لطفاً برای شفای دخترم دعا کنید 🤲 خدایا به بزرگیت قسم،هیچ پدر و مادری رو با اولادش امتحان نکن، خدایا منو با دخترم امتحان نکن،الهی آمین🤲🌿
ملکه__یخی عضویت: 1399/01/21 تعداد پست: 6966 🌹اللهم صل علی محمدوآل محمدوعجل فرجهم🌹🌹اللهم صل علی محمدوآل محمدوعجل فرجهم🌹🌹اللهم صل علی محمدوآل محمدوعجل فرجهم🌹🌹اللهم صل علی محمدوآل محمدوعجل فرجهم🌹🌹اللهم صل علی محمدوآل محمدوعجل فرجهم🌹التماس دعا ۷ساله در انتظارم مامان شم خدایا دامن همه منتظرا رو سبز کن🥺😍خدا جونم مواظبِ منو همسرم باش😍 لطفا پروفایلم کپی نشه مرسی💕