2777
2789
عنوان

دلم گرفت خیلی

| مشاهده متن کامل بحث + 243 بازدید | 29 پست
خب از صبح میرفتی دوش اد گذاشتی دقیقه نود توام‌مقصری خو

من تمیز بودم جوشکاری کردن تا پادوشون بشم و جمع کنم سیاه سیاهههه شدم 

میشه برام یه دونه صلوات بفرستی !؟ان شا الله حاجت روایی خودت 🌱

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

یبارم عروسمون سر ما این بلا رو آورد سر ناهار نیومد بالا هممون ناراحت شدیم ناهارمون رو خوردیم اوناهم ...

خب گرفتار بودن 😝😉 هیچ دلیلیم نمتونه قانعشو کنه کارشو زودتر انجام بدن😂😂😝

سردار دلها
چه شوهره خری داری 😐 مث شوهره گنداحلاق خودمه پدرشوهرتم حیلی دنبال گپه ک اومده بتو توهین کرده مث مادر ...

بخدا من اصلا تا الان یه کلام بی احترامی نکردم 😭اگه از اون زناش بودم نمیذاشتم شوهرمم بره راهیش کردم بره حداقل یکیمدن خب روزه بودن دام نیومد منتظر بزارمشون😭

بخدا تا الان یه تو به هیچ کدومشون نگفتم هرچییی گفتن گفتم چشم 😭الان انتظار نداشتم اینطوری بکوبن من و ...

مودب باش ولی مظلوم نباش🖐️

همینه دگ اگه یکی دوبار اون روی سگ آدمو ببینن دگ جرئت نمیکنن بی احترامی کنن

اشکال نداره پدر شوهرت حق پدری تو گردنت داره اگه بعدا دیدیش بهش توضیح بده چرا نرفتی خودتو ناراحت نکن ...

😭چی بگم اونا حرف حرف خودشونه حالا هعی من توضیح بدم

مودب باش ولی مظلوم نباش🖐️ همینه دگ اگه یکی دوبار اون روی سگ آدمو ببینن دگ جرئت نمیکنن بی احترامی ک ...

یه بی زبونیم که خدا میدونه الان انقدر دارم حرص میخورم واقعا از شوهرم انتظار نداشتم حدتقل میگفت وایمیسم باهم بریم نه این که قهر کنه بره تازه بدم راجب من بگه😭

یه بی زبونیم که خدا میدونه الان انقدر دارم حرص میخورم واقعا از شوهرم انتظار نداشتم حدتقل میگفت وایمی ...

عزیزم اشکال نداره ناراحت نباش خوب شد شناختیش از دفعه بعد بهتر میدونی چجوری برخورد کنی که تنش و ناراحتی بین تون ایجاد نشه 

😭چی بگم اونا حرف حرف خودشونه حالا هعی من توضیح بدم

پس اگه اینجوری توهم خودتو سر سنگین بگیر به شوهرت توضیح بده..شوهرت باید بره بگه به پدر مادرش که قصد بدی نداشتی چون مقصر نیستی که بخوان ناراحتت کنه

به هرکی حسادت کردی بدون ازش ضعیف تری آدم قوی حسادت نمیکنه
یه بی زبونیم که خدا میدونه الان انقدر دارم حرص میخورم واقعا از شوهرم انتظار نداشتم حدتقل میگفت وایمی ...

میرفتی پایین میگفتی افطار کنید من کثیفم برم حموم و بیام

بعدم مث من لوس و تو سری خور نباش 

از حقت دفاع کن غلط میکنه پدرشوهرت بهت حرف میزنه

درکت میکنم 

باید میرفتی میگفتی میخام برم حموم میام ده مین دیگ

وقتی دعوا داری منو ریپ نکن من متاسفانه بد دعواییم قطع میشیم باهم
بخدا من اصلا تا الان یه کلام بی احترامی نکردم 😭اگه از اون زناش بودم نمیذاشتم شوهرمم بره راهیش کردم ...

میدونم مث خودمی منم تاحالا بی احترامی نکردم بهشو ولی باور کن جاری کوچیکه با چوب زده تو دس مادرشوهرم ک چندبارشکونده دسش چندتا نامه پزشک قانونیم داره ایقه فحش میده بهش ولی از همه بیشتر میخادش حتی جاری بزرگه 

سردار دلها
خب گرفتار بودن 😝😉 هیچ دلیلیم نمتونه قانعشو کنه کارشو زودتر انجام بدن😂😂😝

همیشه تو قیافه اس خب گناه ما چیه خواستیم جمع باشیم ولی فقط برا خوردن میاد انگار موقع دعوت کلا بگه نمیایم نمیتونیم چرا باید دوتا خانواده رومنتظر بزاره☹

خداجوووونمممم بی نهایت شکرررررت ک منم لایق مادرشدن دونستی  برا سلامتی نی نی تو دلیم یه صلوات میفرستی دوستم؟!❣
همیشه تو قیافه اس خب گناه ما چیه خواستیم جمع باشیم ولی فقط برا خوردن میاد انگار موقع دعوت کلا بگه نم ...

متنفرم از همچی ادمای ایما خودشو میگیرن خیلی و خودشو ازهمه بالاترمیگیرن بخاطر همینه کارم میکنه براتون

سردار دلها
متنفرم از همچی ادمای ایما خودشو میگیرن خیلی و خودشو ازهمه بالاترمیگیرن بخاطر همینه کارم میکنه براتون

کار نمی کنه خیلی کار کنه سفره جمع بکنه ک منم هستم خودم مامانم همیشه خودش میپزه و میشوره خیلی حساسه اما قدر نمیدونه خونشون هم نمیریم زیاد

بیخیال ایشالا یروزی می فهمه🙂

خداجوووونمممم بی نهایت شکرررررت ک منم لایق مادرشدن دونستی  برا سلامتی نی نی تو دلیم یه صلوات میفرستی دوستم؟!❣
میدونم مث خودمی منم تاحالا بی احترامی نکردم بهشو ولی باور کن جاری کوچیکه با چوب زده تو دس مادرشوهرم ...

الان نمیدونم باید چیکار کنم😞