سلام.شما منضج سودا خوردید؟ تهوع، شکم درد نداشتید؟ دکترتون در مورد زمان خواب و ورزش توصیه ای بهتون نک ...
سلام..بله مشکل دلدرد داشتم و یه بار هم استفراغ کردم..من خودم دارای معده ی ضعیفی بودم ودکترم نباید برام تجویز میکرد...مثل چی از خوردنش پشیمونم...تا به الانم مشکل معده دارم...ولی ظاهرا کسای دیگه مشکل نداشتن ...و انگار من تنها مشکل داشتم...دکترم گفت اسهال طبیعیه در طول مصرف...والا من که راضی نبودم...نه خیر تو صیه ورزش نکرد ولی ورزش خیلی خوبه..برای روحیه و سلامت بدن...که من تواناییشو نداشتم...حالا اینا رو گفتم نترسیا..تو بخور داروهاتو اگه لازمه...هر مشکلی داشتی به دکترت بگو عزیزم...
لطفا برای ظهور آقا امام زمان و سلامتی همه مادرها و مادر من یک صلوات بفرستید.
سلام..بله داشتم..من خودم دارای معده ی ضعیفی بودم ودکترم نباید برام تجویز میکرد...مثل چی از خوردنش پش ...
دکترتون کی بود؟ راستش به من گفتن هر روز ساعت ۹.۵ تا ۶ صبح باید بخوابی، هر روز ورزش در حد تعریق و هر روز هم حتما حمام کنی تا داروها تاثیر بذاره.بعد هر روز اسهال بودید؟
دکترتون کی بود؟ راستش به من گفتن هر روز ساعت ۹.۵ تا ۶ صبح باید بخوابی، هر روز ورزش در حد تعریق و هر ...
به من در مورد خواب و حمام چیزی نگفتن...من هر روز اسهال نداشتم ولی شل بود گلاب به روتون بعضی روزها. و غیر از روز مسهل دو سه روز مثلا اسهال داشتم ولی نه پشت سر هم ..من دو تا دوره پانزده روزه استفاده کردم و روز پانزدهم و سی ام مسهل خوردم و اسهال شدم...
سلام ببخشید منم یکم حالت تهوع میگیرم باهاش ۱۸سالمه معده م فکر کنم ضعیفه به نظرتون باید به دکتر اط ...
سلام دوست گلم...والا اگه معده درد نمیگیری..تهوع کم اشکالی ندارد...بعد من بعدش گلقند عسلی میخوردم بعد از منضجه...شما هم گلقند میخوری؟...شاید جلو تهوع رو بگیره...البته این نظر منه اگه خواستی از دکتر یه سوالی بکن در مورد تهوعت