2777
2789

منفی

میشه برای ب سلامت ب دنیا اومدن نی نیم ی صلوات بفرستید❤نی نیم نموند برام😭دلم نمیاد تیکرشو بردارم😭پسرم تو۱۶هفتگی تنهام گذاشت😭برا حال دلم صلوات میفرستی؟

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

فک کنم یکی دیگه باید بزنی بعد چند روز

۹۹/۹/۹ قرار بود بی بی چکم مثبت بشه اما خدای رحمان الرحیمم زودتر عافلگیرمون کرد یعنی۹۹/۸/۱۹😍خدایااااا شکرت.ان شاءالله همه منتظرا این طعم را بچشن🥰وقتی رفتم سنوگرافی دکتر گفت دختره نمیدونستم چیکارکنم،یکم خجالت کشیدم از خوشحال بودنم اما از خوشحالی از گوشه چشمم اشک اومد،نمیدونستم به بابایی چه جوری بگم که ما هانا خانوم داریم🌺و اما تو تاریخ ۲۵بهمن ماه سال ۱۴۰۳ دوباره بی بی چکم مثبت شد و هانا خانوم دارن داداش دار میشن،اسمشم گذاشتیم دانا😍خدایا شکرت🤲🏻

سلام یه بی بی چک دیگه امتحان کن

فکرکنم خرابه

خط تی مهمه

حتی اکه یه خط کمرنگ رو تی بیوفته مثبته ان شاءالله

الحمدلله رب العالمین که شدم مامان الان محمد  قسمت همه منتظرا،ان شاءالله ،به حرمت حضرت فاطمه ی زهرا(س) خودت مدیریت کن زندگیمونو،به کسی محتاج نشیم،مارو به خودمون وامگذار،اللهم صل علی محمدوآل محمدوعجل فرجهم       
چند روز از موعدت میگذره؟

قرص پرژسترون خوردم بعداز ۱۰ روز پری نشد امپولش رو زدم الان ۵ روز میگذره هحوز خبری نیست.سینه هام به شدت درد میکنه . دوروز پیش درد شدید پری داشتم

خدایا شکرت......❤❤❤
سلام یه بی بی چک دیگه امتحان کن فکرکنم خرابه خط تی مهمه حتی اکه یه خط کمرنگ رو تی بیوفته مثبته ان ...

قرص پرژسترون خوردم بعداز ۱۰ روز پری نشد امپولش رو زدم الان ۵ روز میگذره هحوز خبری نیست.سینه هام به شدت درد میکنه . دوروز پیش درد شدید پری داشتم

خدایا شکرت......❤❤❤