2777
2789

چیکار کردین تو دوران بارداریتون؟؟

من رحمم آرکوییته..میتررررسم😭😭😭

تاعشقم پشتمه💋💋دنیاتومشتمه✊✊........عزیزم میدونم ک خدا ب این زودی ماروهم مامان وبابا میکنه👦💏👪        دلخوشی ینی::پدرومادر بشی ولذت عشق رو با نگاه کردن ب نینی بچشی😢😢😢

چن تا سونو انجام دادم تاحالا اما هیشکدوم نگفتن..بعد یکیش گف و دکتر نوشت عکس رنگی

ک رفتم عکس رنکی دیدم دوشاخ از نوع آرکوییته😭😭😭😭😭😭😭😪😪

تاعشقم پشتمه💋💋دنیاتومشتمه✊✊........عزیزم میدونم ک خدا ب این زودی ماروهم مامان وبابا میکنه👦💏👪        دلخوشی ینی::پدرومادر بشی ولذت عشق رو با نگاه کردن ب نینی بچشی😢😢😢

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چن تا سونو انجام دادم تاحالا اما هیشکدوم نگفتن..بعد یکیش گف و دکتر نوشت عکس رنگی ک رفتم عکس رنکی دی ...

چه خوب که فهمیدی وگرنه باردار میشدی سقط میکردی 

تو گوگل سرچ کردم جراحی کنی خوب میشی   

تازه اگه شدتش کم باشه جراحی نمیکنن  میگن باردارشو فقط تحت نظر هستی استراحت مطلقی  

فکر کنم از شما شدتش کمه که توی سونوها نفهمیدن  

هرچی حاجت دله تموم میشه هرچی که خدا بخادهمون میشه
چه خوب که فهمیدی وگرنه باردار میشدی سقط میکردی  تو گوگل سرچ کردم جراحی کنی خوب میشی  &nbs ...

عزیزم من ۵هفته باردارم😢😢یه سقط هم قبلن ۷هفته داشتم ک فک نکنم ب همین زودیا این رحم سقط بده..

دکترم گف بزا باردار شی اگه بازم سقط شد بعدش عمل میکنی..مال من آرکوییته

عزیزم من ۵هفته باردارم😢😢یه سقط هم قبلن ۷هفته داشتم ک فک نکنم ب همین زودیا این رحم سقط بده.. دکترم ...

انشالله امسال نی نی رو بقل میگیری

هرچی حاجت دله تموم میشه هرچی که خدا بخادهمون میشه