2777
2789
عنوان

خانوما😓واقعا ببین حقم بود ؟

| مشاهده متن کامل بحث + 312 بازدید | 26 پست
ولی من خیلی وقتا حسرت میخورم که خواهر ندارم

خواهر داشتن نعمت واقعا 

خیلی خوبه خواهر داشته باشی 

ما که ۷ تا خواهریم

خیلی هم باهم خوبیم

همانقدر که زن را باید فهمید،مرد را هم باید درک کرد...همانقدر که باید قربان صدقه زن رفت،باید فدای خستگی های مرد هم شدخلاصه مرد و زن نداردبه نقطه ی ما شدن که رسیدی،بهترین باش..

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اگه از نمونه من باشه چه بهتر که نداری فقط اعصاب خردیاش برا منه 

نه عزیزم اشتباه نکن 

دلخوری واسه هر کسی پیش میاد 

امروز ناراحت فردا فراموش میشه 

هیچ کس جای خواهرتو نمیتونه بگیره 

همانقدر که زن را باید فهمید،مرد را هم باید درک کرد...همانقدر که باید قربان صدقه زن رفت،باید فدای خستگی های مرد هم شدخلاصه مرد و زن نداردبه نقطه ی ما شدن که رسیدی،بهترین باش..
خواهر داشتن نعمت واقعا  خیلی خوبه خواهر داشته باشی  ما که ۷ تا خواهریم خیلی هم باهم خوب ...

واقعا خوشبحالتون البته من یه خواهر کوچیکتر دارم اون واقعا خوبه اما این بزرگه واقعا فقط از نظرش خواهر بودن فقط نفع رسوندنه

واقعا خوشبحالتون البته من یه خواهر کوچیکتر دارم اون واقعا خوبه اما این بزرگه واقعا فقط از نظرش خواهر ...

نه درست میشه 

همیشه یک اختلاف نظرهای هست 

اما تهش کاری که خواهر میکنه 

دلی که خواهر میسوزونه ۱۰۰ تا رفیق نمیتونه بکنه 

البنه هستن کسایی که واقعا خواهرشون شدن دشمنشون

اما رفیقشون شده خواهر 

اما تعدادشون کمه

متاسفانه من از همون تعداد محدود هستم 😐دلسوزوندن ندیم تا حالا ازش 

😔😔😔😔😔

2790
2778
2791
2779
2792