من همونه که صبح تاپیک زدم برا لباس ترکی من به خاطر خواهرم چقد ناراحت بودم و با شوهرم دعوای شدید گرفتم دیشبو کلی حرص خوردم خاک بر سرش زنگ زده به مامانم گفته من دیگه خواهر ندارک ..فقط به خاطر اینکه لباسم اونم به دلیل شرایط ندادمش واقعا هم هیچ خواهری برام نکرده حتی ۲ ساله عروسی کردم به زور دو دفعه اومده خونم متاسفام واقعا خواهری یعنی این ؟ ..اونم یه زن حامله که براش استرس و ناراحتی خوب نیست و بخاید اینقد اذیت کنید
همانقدر که زن را باید فهمید،مرد را هم باید درک کرد...همانقدر که باید قربان صدقه زن رفت،باید فدای خستگی های مرد هم شدخلاصه مرد و زن نداردبه نقطه ی ما شدن که رسیدی،بهترین باش..
اگه از نمونه من باشه چه بهتر که نداری فقط اعصاب خردیاش برا منه
نه عزیزم اشتباه نکن
دلخوری واسه هر کسی پیش میاد
امروز ناراحت فردا فراموش میشه
هیچ کس جای خواهرتو نمیتونه بگیره
همانقدر که زن را باید فهمید،مرد را هم باید درک کرد...همانقدر که باید قربان صدقه زن رفت،باید فدای خستگی های مرد هم شدخلاصه مرد و زن نداردبه نقطه ی ما شدن که رسیدی،بهترین باش..
واقعا خوشبحالتون البته من یه خواهر کوچیکتر دارم اون واقعا خوبه اما این بزرگه واقعا فقط از نظرش خواهر ...
نه درست میشه
همیشه یک اختلاف نظرهای هست
اما تهش کاری که خواهر میکنه
دلی که خواهر میسوزونه ۱۰۰ تا رفیق نمیتونه بکنه
البنه هستن کسایی که واقعا خواهرشون شدن دشمنشون
اما رفیقشون شده خواهر
اما تعدادشون کمه
متاسفانه من از همون تعداد محدود هستم 😐دلسوزوندن ندیم تا حالا ازش
😔😔😔😔😔