2789
عنوان

چاقی صورت

| مشاهده متن کامل بحث + 279 بازدید | 40 پست

از همین بزرگا یه کاسه ماست  خوری خوردم یه هفته میخورررم  لپام در اومدده عکس پر از میوه رو شون بود تموم کردم امشب باید اقام برام بگیره قوطیش رو دیروز بخدا انداختم زباله قرص  فولیک اسید 5هم دارم میخورم گودی زیر چشمام روپرکنه خییییییللللی بهترشددده

خدایا شکرت❤وزن فعلی67 🌺وزن هدف57🌺 عضو گروه ابی💙💙 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بنظرت من بخورم خودمم چاق میشم؟ چون رژیمم میترسم خودمو چاق کنه

همون یه هفته بخور رژیم نگیر ولی یک ساعت راه برو یه هفته ای چاق میکنه صورتتت رو همون روز دوم اثرش رو میبینی

همش چرته عمه من صورتش فقط استخون ولی پایین تنه ش تانکر برعکس دختر خاله م نی قلیون ولی صورتش خیلی ت ...

عمه تون زیادی گریه میکنه 

دخترخالتون زیادی میخنده وشاده   مگه نه؟

از همین بزرگا یه کاسه ماست  خوری خوردم یه هفته میخورررم  لپام در اومدده عکس پر از میوه رو ...

بسته ای چنده ؟

ببخشيد اگه کوچکترین قضاوتتون کردم حلال کنید شرمنده

از همین بزرگا یه کاسه ماست  خوری خوردم یه هفته میخورررم  لپام در اومدده عکس پر از میوه رو ...

قرص واقعا خوب شده کودی رو کم می‌کنه یا تیرگی رو 

ببخشيد اگه کوچکترین قضاوتتون کردم حلال کنید شرمنده

عزیزم قیمت قرص چنده؟و دلیل استفاده ت چی بود؟برا همه میشه تجویز کرد

برا گودی زیرچشم آره همه میتوننن استفاده کننن شوهرم برام گرفت ازش نمیپرسم چند شده ولی 5000فکر کنم بیششترنشه 30 دونه هروز مصرف کن اصلا هم نباید یادت بره پشت سرهم واقعا جواب داده گودی زیرچشممم کمی چرووک داره اون هم میخوام با روغن کرچک رفع کنم