2777
2789
عنوان

جواب nt نی نی

| مشاهده متن کامل بحث + 554 بازدید | 43 پست
غربالگری دوم ازمایش نداره فقط سونو 

عزیزم غربالگری دوم فقط آزمایشه اونیکه شما میگین آنومالیه که بعضی ها اشتباها میگن غربالگری دوم

یه روز یه گدا بوده که دونفر بودن هرروز بهش سر میزدن یکیشون هر روز بهش یه لگد میزد و یکیشون هرروز بهش پول میداد، یه مدت این دو نفر پیداشون نمیشه اونیکه لگده رو میزد شد آدم خوبه و اونیکه پول میداد بهش شد آدم بده چون چند وقت پیداشون نبود که بهش لگد بزنن یا پول بدن، مراقب باشین بیش از اندازه خوب نباشین چون یه روز نبودن خوبیتون یا کم شدن خوبیتون باعث بد دیده شدنتون میشه، ✓/// از طرف یه احمق که همیشه خوب بوده و ساده از بس بلا سرم اومده دیگه از خودم بیزارممممم بخاطر کودن بودنم و سادگیم، انشاالله یه روزی میاد میبینم که حقم گرفته شده و میام اینجا مینویسم🖤😭

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

دعا کن برام به نی نی ات بگو برام دعا کنه  هیچی نباشه

چشم عزیزم ان شالله که هیچی نیست یه سلفری میدادی دیگع خیالت کلا راحت میشد

خدایا دوباره منتظر معجزت هستم 🥺خدایا کمکم کن به زودی بی بی چکم مثبت بشه 💔لطفا برام دعا کنید .

عزیزم غربالگری دوم فقط آزمایشه اونیکه شما میگین آنومالیه که بعضی ها اشتباها میگن غربالگری دوم

بله من اولین بار این ازمایشو میشنوم 

هرروز ی چیزی در میارن همش برا پول

خدایا دوباره منتظر معجزت هستم 🥺خدایا کمکم کن به زودی بی بی چکم مثبت بشه 💔لطفا برام دعا کنید .

۵۰۰ خردی میشه ازادد من دفترچه دادم ۲۰۶ تومن

دفترچت چیه؟ 

چ گرون 

من سلفری دادم ۱۶۰۰ 

اکو قلبم دادم ازاد ۴۵۰

سلفری چیه

ازمایش خون .. امنیوسنتز خطر سقط داره چون اب کیسه اب رو ازمایش میکنن ولی سلفری بدون خطر ازمایش ژنتیکه تا ۹۹درصدم درسته برا سلامت بچه 

میفرستن خارج این ازمایشو

۲/۲ یخرده استرس گرفتم ولی خیلیا دیدم بالا بود امینوسنتز  چیه اسم دقیق نمیدونم کردن خوب شدن برا ...

بسته به‌جواب ازمایش خونت داره مال من ۲/۱۷ بود جواب ازمایشم ریسکش بالا شد دکترم مستقیم فرستاد امینو سنتز گفت چون مرحله دومم بری احتمال زیاد مثبت میشه مستقیم برو امینو سنتز که وقتو از دست ندی. نگران نباش بعضیا دیدم ان تی شون بالا بود خیلی ولی ازمایششون اوکی بود . 

ازمایش خون .. امنیوسنتز خطر سقط داره چون اب کیسه اب رو ازمایش میکنن ولی سلفری بدون خطر ازمایش ژنتیکه ...

اینجا ۲۶۰۰ جواب آزمایش بیاد اگه چیزی بود میرم

اینجا ۲۶۰۰ جواب آزمایش بیاد اگه چیزی بود میرم

من یک ماه پیش دادم ۱۶۰۰