_raha_khanom_ مدیر عضویت: 1399/02/22 تعداد پست: 1624 عنوان خز های جدید | مشاهده متن کامل بحث + 1368 بازدید | 100 پست واقعا این بازیگرارو دیدید جدیدا تیپشون داره از دهه شصت هم رد میکنهبدترین تیپو تو کدومشون دیدید من یه عکس از مینا وحید دیدم قشنگ یه پتو دور خودش پیچیده بود 😂😂😂😂شما چی؟؟؟ 1399/03/02 | 13:04 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
malakeydoya2 عضویت: 1398/09/11 تعداد پست: 10563 اینم برا جمع بندی 😂😂😂😂😂😂 تن ماهی میخوری فاز کوسه ور نداررررر😂😂😂کاربر قدیمی ام منفجر شدم😪
یک_عدد_فاطی عضویت: 1399/02/27 تعداد پست: 1335 چرا همیشه دنبال عیب های این و اونین😐و باورم نمیشه تا یه عکس خاص دیدین همشو سیو کردین😐حالا طرف پاش معلومه اینهمه دختر با پاچه بالا ریخته تو خیابون اسممو به خاطر بسپارین خوشم میاد مثلا برم یه تاپیک بشناسنم😂اقا اعلاناتو چک میکنی میبینی همش لایک😑اقا خب یه چیزی بگین سرگرم شیم فقط لایک نکنین😑تاپیک عکس بود تگم کنیننننن😑😂تاپیکامم جواب بدین افسرده نشم.خیلی دوست دارم اسممو عوض کنم بذارم پیشولی ولی نمیشه(تو یک کیلومتریم گربه ببینم چراغم فعال میشه جیغ میزنمااا ولی همه چیم گربس😂)
آتانازجووووونی عضویت: 1399/02/11 تعداد پست: 1165 اینو جا انداختیم عن کاری نکنید بد بودن و ب طور کامل بهتون نشون بدم 😹پاش بیوفته من از همتون عوضی ترم😇 😻 کاربر قدیمی زخم خورده ...ترک(:
malakeydoya2 عضویت: 1398/09/11 تعداد پست: 10563 اینو جا انداختیم شبیه گاراچی هاست(کولی) تن ماهی میخوری فاز کوسه ور نداررررر😂😂😂کاربر قدیمی ام منفجر شدم😪
_raha_khanom_ مدیر استارتر عضویت: 1399/02/22 تعداد پست: 1624 چرا همیشه دنبال عیب های این و اونین😐و باورم نمیشه تا یه عکس خاص دیدین همشو سیو کردین😐 حالا طرف پا ... عزیزم اینا که افراد معروفن نباید این طور باشن تا بقیه هم تقلید نکنندر ضمن ما به حجابشون کاری نداریمو منظورمون لباس های عجیبشونهو من هم اینارو الان دارم دانلود میکنم
یعنی_بگم_کیم؟ عضویت: 1398/11/05 تعداد پست: 4872 استارتر اون خانوم اولیزمانی بود که زلزله سرپل ذهاب اومده بود و گفتن به حمایت از اونا این کارو انجام دادم که بگم هوا سرده و اونا اقلام مورد نیازو ندارن اگه نوشتم 14 سالمه میخوام همیشه یادم بمونه اون سن چه اشتباهی کردم که کل زندگیمو تحت شعاع قرار داد و آیندمو نابود کرد.
یعنی_بگم_کیم؟ عضویت: 1398/11/05 تعداد پست: 4872 استارتر اون خانوم اولی زمانی بود که زلزله سرپل ذهاب اومده بود و گفتن به حمایت از اونا این کارو انجا ... هرچند واقعا این افراد چهره های معروفن و باید صحیح لباس بپوشن اما فلسفه این بود اگه نوشتم 14 سالمه میخوام همیشه یادم بمونه اون سن چه اشتباهی کردم که کل زندگیمو تحت شعاع قرار داد و آیندمو نابود کرد.
_raha_khanom_ مدیر استارتر عضویت: 1399/02/22 تعداد پست: 1624 هرچند واقعا این افراد چهره های معروفن و باید صحیح لباس بپوشن اما فلسفه این بود اگه اینطور اوضاع بهتر میشه
shemila عضویت: 1398/09/11 تعداد پست: 8040 استارتر اون خانوم اولی زمانی بود که زلزله سرپل ذهاب اومده بود و گفتن به حمایت از اونا این کارو انجا ... فکز کنم اینا توجیحشونه این اداها خدایی چیه میتونست کمکمالی کنه بهشون البته مرسی باببا توضیحت گلم