2777
2789
عنوان

وقتی هرکار میکنی تهش بن بسته😏

| مشاهده متن کامل بحث + 224 بازدید | 26 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تنها نیستی نمیدونم حکمتش چیه

واقعا نمیفهمم ☹️

پای تو موندم تا تهش     پای تو موندن سخت بود                 ♻️🎈🥰🥳🤩😷😈👻🙌🤜👄💄👧🏻💅🏻💃👑🐶🦄🐥🐣🐟🍁🌑🌈🌎🌧🥥🌽🍭🥃🎭🎀🎉💙💚💛🧡❤️💜♥️
عزیزم منم همینم قد ی دنیا دلم از همه گرفته

بنده هاش هیچی خودش چرا تموم نمیکنه این همه بدبختیو

پای تو موندم تا تهش     پای تو موندن سخت بود                 ♻️🎈🥰🥳🤩😷😈👻🙌🤜👄💄👧🏻💅🏻💃👑🐶🦄🐥🐣🐟🍁🌑🌈🌎🌧🥥🌽🍭🥃🎭🎀🎉💙💚💛🧡❤️💜♥️
چرا فکر می کنی که اخرش قرار همه چیز خراب بشه به این فکر کن که اخرش قرار همه چیز درست بشه از این زاو ...

کی؟واقعا کی؟الان جوونیه داره اینجوری میگذره نمیخوام ۷۰ سالگیم خوب باشه میخوام این روزای جوونی خوب بگذره نه فقط کارو بدبختی اخرشم هیچی

عزیزم این احساسا زود گذر و بیشتر مربوط به سن و سال میشه شاید خدا هم تو رو آفریده که آرامش بخش کس دی ...

والا چی بگم یه عمره همینجوری داره میگذره هیچی ب هیچی☹️

يني همش اتفاقاي بد واست ميوفته؟ ي اتفاق خوب يا ي كاري ك درست پيش بره واست تا حالا پيش نيومده؟ چون ...

واقعا اتفاقای خوب زندگیم انقدر کمه ک باید خ فکر کنم یادم بیاد من اصلا ادم ناامیدی نیستم ولی دیگه واقعا خسته شدم از این بد بیاریا

بدبختی اینجاست که هر چی بیشتر غر بزنی و شکوه و شکایت کنی بصورت تصاعدی بدبختیت بیشتر میشه😂

واقعا😀

پایان شب سیه 💩هم نیست الکی سرمونو گول میمالن

ادب_لطفا#  

زخم را پنهان کن حتی از خودت/جز نمک درمشت دنیا هیچ نیست. راه ظهورت را بستم قبول...اما خدا را چه دیدی شاید قرار است حر تو باشم!در ارزوی تجربه مرگ موقت.😐
واقعا اتفاقای خوب زندگیم انقدر کمه ک باید خ فکر کنم یادم بیاد من اصلا ادم ناامیدی نیستم ولی دیگه واق ...

من دركت ميكنم چون اتفاقايي ك واسه منم افتاده واقعا واسم سخت بوده و بضياش هنوز با گذشت زمانم حل نشده در حالي ك ميگن زمان همه چيو حل ميكنه

ولي بضياش هم با گذشت زمان حل شده و به خودم ميگم ك چقد الكي در مورد اون اتفاق بد ناراحت بودم 

ولي اتفاقاي خوب زندگيت  رو هم در نظر بگير حتا اگه خيلي كم باشن و حتا اگه خيلي كوچيك باشن 

و بستگي داره تعريفمون از اتفاقاي خوب چي باشه

من حتا رفتن به يك گردش ساده رو هم ميگم اتفاق خوب😂

يا حتا ي هديه ساده😂

ب هر حال تو زندگي بايد قوي باشي تا بتوني از پسش بربياي 

همه ي مشكلاتي توي زندگيشون دارن ديگهه

به دستان خدا خيره شدم معجزه كرد/ لطفا براي سلامتي من صلوات بفرستيد تشكر

من دركت ميكنم چون اتفاقايي ك واسه منم افتاده واقعا واسم سخت بوده و بضياش هنوز با گذشت زمانم حل نشده ...

موافقم🙃🙃