2777
2789
عنوان

تروووخدا کنک کنید بزاق زیاد هفته ی ۱۷

| مشاهده متن کامل بحث + 196 بازدید | 26 پست
منم سر دخترم نداشتم.این نی نیم پسره.بزاق دیوونم کرده

خدا نگهش داره برات عزیزم ممنون از راهنماییت همه مسخره م میکنن میگن اصلا اینطور چیزی ندیدیم بیشتر عذابم میدن

خدایااا هزار مرتبه شکرت .یه صلوات برا سلامتی دخترم بفرست سالم بیاد بغلم برا همه منتظرا دعا میکنم 🙏خدایااا شکرت دخترم۲۷ مهر ۹۹ قدم رو چشممون گذاشت❤

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خدایاا چقدر بده من افسردگی گرفتم انقدرم ویارم بد بود همش زیر سرم بودم اینم شانس منه که از بارداریم ل ...

درکت میکنم.منم مثل خودتم.یه روز خوش ندیدم تو بارداریم.اول تهوع و ویار.بعد بزاق و تهوع.حالا بزاق و تهوع و ترش کردن شدید معده.

منم افسردگی گرفتم.فقط دارم روزشماری میکنم تا تموم شه این دوران سخت

خدا اگه طولش میده ، داره قشنگترش میکنه💚 صبر داشته باش💚
درکت میکنم.منم مثل خودتم.یه روز خوش ندیدم تو بارداریم.اول تهوع و ویار.بعد بزاق و تهوع.حالا بزاق و ته ...

خدا فقط کمکمون‌کنه بتونیم‌تحمل کنیم 

خدایااا هزار مرتبه شکرت .یه صلوات برا سلامتی دخترم بفرست سالم بیاد بغلم برا همه منتظرا دعا میکنم 🙏خدایااا شکرت دخترم۲۷ مهر ۹۹ قدم رو چشممون گذاشت❤
عزیزم تحملش سخته اما‌می گذزه سعی کن برات عادی باشه تو‌هم پسر داری انشاالله 

برام دعا کنید اینهمه دارم سختی میکشم سالم بدنیا بیاد .ممنون از دلداریتون 

خدا نگهش داره برات عزیزم ممنون از راهنماییت همه مسخره م میکنن میگن اصلا اینطور چیزی ندیدیم بیشتر عذا ...

قربونت برم.نه من درکت میکنم.چون خودمم این روزها رو به تازگی گذروندم.به من میگفتن قورت بده.هرچی میگفتم نمیشه بالا میارم متوجه نمیشدن‌.مادربزرگم سرپسراش اینطور بوده.فقط اون درکم میکرد .

تحمل کن گلم.سخته ولی میگذره 😘

قربونت برم.نه من درکت میکنم.چون خودمم این روزها رو به تازگی گذروندم.به من میگفتن قورت بده.هرچی میگفت ...

فدات بشم عزیزم اره منم همش میگن قورتش بده خودتو لوس نکن ولی اصلا نمیشه متاسفانه درک نمیکنن.انشالله بسلامتی زایمان کنی برا منم دعا کن 

فدات بشم عزیزم اره منم همش میگن قورتش بده خودتو لوس نکن ولی اصلا نمیشه متاسفانه درک نمیکنن.انشالله ب ...

ممنون گلم از دعای خیرت.شماهم ان شاء الله به سلامتی بغل بگیری فسقلی نازدارتو 😍😍

چشم انشاالله خودت ونی نی سعی وسالم برمی گردین ‌خونه زیر سایه پدر ومادر بزرگ بشه 

فدااات عزیزم 

ممنون گلم از دعای خیرت.شماهم ان شاء الله به سلامتی بغل بگیری فسقلی نازدارتو 😍😍

انشالله عزیزم