2777
2789
عنوان

مرد خسیس

| مشاهده متن کامل بحث + 1612 بازدید | 48 پست

راه های مختلف رو امتحان کن . اول با محبت ازش بخواه اگه جواب نداد با قهر کردن  یا بعضی کارها را براش انجام نده . یا بگو میرم خونه بابام و دیگه برنمیگردم و بهشون میگم که به خاطر چی اومدم . این اخری احتمالا جواب بده 

هیچ لبخند میزنیم بابام اصلا فکر نمیکنه خسیسه میگه به اندازه خرج میکنم

همینو فکر میکنند.

تازه میگن زیادی هم میکنیم

در تجربه ی عشق تو نزدیکی ام آموخت!        هر قدر شوی دور، همانقدر عزیزی...!

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نه باباااااا پزشکه. حداقل ماهی ۲۵، ۳۰ میلیون داره. کلی هم ارث بهش رسیده. به مردم وام و کمک بلا ع ...

😶پس دیگه من نمیدونم...گاهی اوقات اونی ک داره حریص تر از اونی هست ک نداره همش میخواد جمع کنه زورشون میاد خرج کنه...

من همسرم حقوقش ۵ تومنه اجازه نمیده چیزی ب دلم بمونه اونوقت همسر شما با این حقوق عالی....

البته خدا زیادتر کنه براشون ولی وااااقعا زورم گرفت از کار زشت همسرنون ...

خب چرا ازشون ماهیانه پول نمیگیری؟ شرط کن باهاش اونوقت هرجور دوست داری خرجش کن...

من تو جلسه دوم خواستگاریم با همسرم صحبت کردم ک خانمتون حتی اگر شاغل یاشن شما باید سرهرماه مبلعی زو یه کارتشون واریز کنید بسته ب توان مالیتون اون بنده خدا قبول کرد الان ماهی ی تومن دارم و هرجور ک دوست دارم برا خودم خرجش میکنم یا پس اندداز...

باهاش حرف بزن این پیشنهاد رو بده تا شاید دست دلباز تر شد😑😒

نازنیڹ زهـرا هستمـ😎..میشہ واسہ همسنگرهاے همسرمـ یہ صلواتـ بفرسے آبجے؟❤🙏...خوشحال باش بانو تو برگزیده ے حضرتـ زهرایے تو انتخابـ شده ے مادرساداتے انتخابتـ ڪردڹ براے حجابـ براے نجابتـ😍❤ با حجابتـ لبخنــد رو به لبـ هاے مہدے زهـراس بیار خواهری باشہ؟😊 مڹ عاشقـانہ رهبرمـ رو دوستـ دارمـ و بہ وجودشوڹ افتخار میڪنمـ(امامـ خامنہ اے❤)سربازے رو از ذوالفقار علے یاد بگیریمـ(شہید حاج قاسم سلیمانے)😊!! چشمـ دشمنانشوڹ ڪـــوووور😌.... مجنـــــوڹ العبــــــاس ام😍🙋 ڪربلاے بہشتـ مڹ در زمینہ... 😍😢
راه های مختلف رو امتحان کن . اول با محبت ازش بخواه اگه جواب نداد با قهر کردن  یا بعضی کارها را ...

هیچ کدوم جواب نداده.

میگه قدر نمیدونی. مردم تو خونه ۵۰ متری ۱۰ نفر زندگی میکنند، با یه لقمه نون. تو طلبکاری

هیچ لبخند میزنیم بابام اصلا فکر نمیکنه خسیسه میگه به اندازه خرج میکنم

از نظر اون کافیه از نظر کسی ک این مشکل نداره کافی نیست ..

اگر طرف نداشته باشه ی قضیه دیگه هست ولی داره چرا درست در حد تعادل خرج نکنه

نازنیڹ زهـرا هستمـ😎..میشہ واسہ همسنگرهاے همسرمـ یہ صلواتـ بفرسے آبجے؟❤🙏...خوشحال باش بانو تو برگزیده ے حضرتـ زهرایے تو انتخابـ شده ے مادرساداتے انتخابتـ ڪردڹ براے حجابـ براے نجابتـ😍❤ با حجابتـ لبخنــد رو به لبـ هاے مہدے زهـراس بیار خواهری باشہ؟😊 مڹ عاشقـانہ رهبرمـ رو دوستـ دارمـ و بہ وجودشوڹ افتخار میڪنمـ(امامـ خامنہ اے❤)سربازے رو از ذوالفقار علے یاد بگیریمـ(شہید حاج قاسم سلیمانے)😊!! چشمـ دشمنانشوڹ ڪـــوووور😌.... مجنـــــوڹ العبــــــاس ام😍🙋 ڪربلاے بہشتـ مڹ در زمینہ... 😍😢
😶پس دیگه من نمیدونم...گاهی اوقات اونی ک داره حریص تر از اونی هست ک نداره همش میخواد جمع کنه زورشون ...

هنر میکنه ماهی ۵۰۰ تومن میده خرج خودم و دو تا بچم.

خودش فقط پول مواد سوپری میده.

یعنی مبلمون به قدری زشته که مبلهایی که کنار خیابون میذارند از اینها بهتره.

آدم خسیس درست نمیشه شوهر منم همینه اینقدر خوراکی مسخره که خراب میشه ولی وسیله نمیخره آخرشم دعوی میشه ...

خوشبحالتون خوراکی مسخره دارید

ما هم خوراکی میگیره ولی وای به حالمون یه ذرش دور ریخته شه

دوست من بیست ساله که میشناسم همین جوریه درست نمیشه زنش تا حالا صد دفعه قهر کرده پسرشم مثل خودش شده ف ...

بابای ایشونم میلیاردر بود. ولی خسیس.

خونه شون کثیف و کهنه. وقتی مُرد، بنده خدا مادرش، یه ذره به زندگی رسید

هنر میکنه ماهی ۵۰۰ تومن میده خرج خودم و دو تا بچم. خودش فقط پول مواد سوپری میده. یعنی مبلمون به قد ...

😑وقتی آشنا میان خونتون روش میشه بیاد جلو مهمانتون درحالی ک دکتر هست و حقوق عالی دارن!!!عجیبه واقعا😐

تو دوران نامزدی متوجه این خصلتشون نشدی؟😶

سلام تخصصش چیه؟ پول برا خرجی خودت میده؟ اگر میده با همون بخر.

دکتر عمومیه. ولی روزی یک میلیون رو درآمد داره.

ماهی ۵۰۰ میده برا خودم و دو تا بچم. تازه استنطاق هم میکنه که ایییین همه پول رو چه میکنی😏

خوشبحالتون خوراکی مسخره دارید ما هم خوراکی میگیره ولی وای به حالمون یه ذرش دور ریخته شه

نه این انگار از سال قحطی اومده  در فریزر بسته نمیشه ولی بهش گفتم بیا یه یخچال و فریزر دوقلو بخر یه دعوایی راه انداخت که پشیمون شدم مبل های خونمون مال ده سال پیشه

دکتر عمومیه. ولی روزی یک میلیون رو درآمد داره. ماهی ۵۰۰ میده برا خودم و دو تا بچم. تازه استنطاق هم ...

ادم نمیدونه چی بگه والا. خیلی کمه 500 باید حداقل 5تا میداد. ببخشید یه سوال چطور پزشک عمومیه و ماشالله این همه درامد داره . من فکر کردم چشم پزشکه یا ارتوپده