↩️خدایا! تکلیف و تقدیر را که به خودت سپردهایم، راضی هم هستیم، عبد هم شدهایم، دیگر چه مرضی ممکن است باقی بماند؟
😊 خدا میفرماید: «انگار داری پسرخاله میشوی. ما کجا؟ تو کجا؟ انگار هنوز یک کمی«من» داری.»
☺️برای اینکه معلوم شود که نفس ما خودخواهی نمیکند، خدا یک فیلتررر در مسیر بندگی خودش قرار داده است که پذیرش «ولایت» است.
💤اگر قرار است حرف خدا را بشنویم، این پیامبر است که حرف خدا را میرساند.
♻️کسی که میگوید: «خدایا! من میخواهم مستقیم از خودت دستور بگیرم، نه از پیامبر و ولی تو» او متکبر است.
〽️خدا میفرماید: «تو وقتی حقیقتاً پا بر روی انانیت خودت گذاشتهای و تسلیم من شدهای که نه تنها دستور مرا گوش بدهی، بلکه دستورات هر کسی که من گفتم را هم گوش کنی.»
🔆 گوش کردن دستورات هر کسی که خدا گفته است؛ یعنی ولایت است.
❄❌️ولایت، نقطه نهایی مشخص شدن پاکی انسان است. ولایت همان چیزی است که ابلیس نتوانست بپذیرد و بعد از 6000 سال معلوم شد دروغ میگفته است و هنوز انانیت دارد.
⭐️از روز اول برو در خانه اهل بیت(ع)، ببین به امیرالمؤمنین تواضع میکنی یا نه؟
💟عبد خدا بودن را نمیتوانستی نپذیری، اما آیا حاضری دستور و فضیلت امیرالمؤمنین(ع) بر خودت را بپذیری یا حسادت میورزی؟
⚀ اگر عبد خدا باشی، میگویی «خدایا! شما چه کسی را دوست داری؟ ما نوکر او هم هستیم.»
⭕️این فرق عبد حقیقی با عبد دروغی است. این فرق مسلمان و مؤمن است.
⚜باید برایت سنگین نباشد که به حرف کسی که خدا گفته است هم گوش کنی.
💮خداوند در قرآن کریم میفرماید: ای پیغمبر! به خدای تو قسم، اگر سنگین باشد برای کسی که حرف تو را بپذیرد، او ایمان ندارد.
«فَلا وَ رَبِّکَ لا یُؤْمِنُونَ حَتَّى یُحَکِّمُوکَ فیما شَجَرَ بَیْنَهُمْ ثُمَّ لا یَجِدُوا فی أَنْفُسِهِمْ حَرَجاً مِمَّا قَضَیْتَ وَ یُسَلِّمُوا تَسْلیماً»(نساء/65)
👇👇👇🏼