2777
2789
عنوان

چرا اینقد بچه بازیه؟

276 بازدید | 26 پست

من گاهی یه چرخی میزنم توی نی نی سایت. واقعن چقد بعضیا بچه ن. همش دنبال حرف و خاله زنک بازی و حسادت و این چیزان. اصلن حالم بد شد. یه چیزایی میگن. درباره خونه زندگی خانواده شوهر و جاری و همه چیز نظر میدن. فک نمیکنن اگه اینقد مشکل دارن به خاطر اینه که خودشون هم زیادی سرک می‌کشن به کار بقیه. بعد تازه مادر هم هستن یا کلی منتظر مادر شدنن. به خدا بچه ها نیاز به مامانای آگاه و فهمیده دارن. نه زنای خاله زنک و حساس به همه چی. خب چندتا کتاب بگیر بخون به جای اینکه صبح تا شب تو نخ جاری و خانواده شوهرت باشی. 

والا

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

گاهی اوقات دل ادما از ی چیزایی میگیره ک ب اشنا و دوست نمیشه گفت . میان اینجا میگن ک کسی نمیشناسه ک فقط شنونده ای داشته باشن و همدردی . خیلیا برای حل شدن اینارو نمیگن . فقط اون لحظه داشتن میترکیدن میان میگن ک خالی شن . بهتره قضاوت نکنیم همو  خودمم تا حالا تاپیک نزدم ک درباره خودم باشه ولی از تاپیک بقیه اینو زیاد حس کردم 

هرگاه خواستم بگویم دوستت دارم گفتم حالت چطور است ... و من تورا خیلی حالت چطور است...

افرین اسی

گل گفتی

چون متاسفانه سن ازدواج و بچه دار شدن داره میاد پایین 

هرچی دهه شصتیا خواستن اول پیشرفت کنن بعد ازدواج کنن دهه هفتادیا و اوایل هشتاد زود ازدواج کردن و بچه دار شدن و بی خیال پبشرفت و کتاب و این حرفا

البته منظورم به همه دوستان نیستا تو همین دهه ها هم داریم خانومایی که تلاش میکنن برای فهم بیشتر

گاهی اوقات دل ادما از ی چیزایی میگیره ک ب اشنا و دوست نمیشه گفت . میان اینجا میگن ک کسی نمیشناسه ک ف ...

به خدا منم درک میکنم. ولی واقعن بعضیا حتی عمدن میخوان حرص یک نفرو در بیارن. اینقدر به پر و پاش میپیچن تا بتونن اونو وارد دعوا و خاله زنک بازی کنن. من منظورم این بود. گفتم حداقل اینقد خودمون رو رشد بدیم که اینقدر از کارای بقیه حرص نخوریم. 

خانمها بهتره تاپیکهای خود استارتر رو بخونید خودش راجع به پدر و مادرش چطوری نظر داده بعد میگه مردم راجع به خانواده شوهرشون نظر ندن تازه خودش راجع به خانواده شوهرشم گفته آشفته و اینکه اونا رو رها کردن . استارتر با خودت چند چندی ؟ یکی به نعل نزن یکی به میخ . اول انسان خودش رو اصلاح میکنه بعد راجع به مردم نظر میده و سخنرانی میکنه .موفق باشید

افرین اسی گل گفتی چون متاسفانه سن ازدواج و بچه دار شدن داره میاد پایین  هرچی دهه شصتیا خواست ...

والا به خدا. حالا بعصیا ناراحت میشن میگن فضولی نکن. ولی من واقعن به خاطر خود ما زنها میگم. یکمی رشد کنیم تا هیچکس نتونه بهمون آسیب بزنه

والا به خدا. حالا بعصیا ناراحت میشن میگن فضولی نکن. ولی من واقعن به خاطر خود ما زنها میگم. یکمی رشد ...

دقیقا

والا اینجا چیزایی ادم میبینه که تو زمان مادرامون کمتر بوده تا الان

شما یه سوال بپرس در مورد بارداری یا بچه نهایتا ده نفر میان جواب میدن اما بپرس جیگر جاریمو چه جوری بسوزونم تاپبکت پر بازدید میشه

خانمها بهتره تاپیکهای خود استارتر رو بخونید خودش راجع به پدر و مادرش چطوری نظر داده بعد میگه مردم را ...

افرین من یه اعتقادی دارم و همیشه هم مثل الان اثبات شده هر کی بیشتز تز میده و جانماز آب میکشه و در مورد فرهنگ و اصالت و این جور چیزا صحبت میکنه خودش از همه بی اصالت تر بی فرهنگ تر بی قید و بند تر هس فقط سخنران خوبی هس و دوس داره توجه جلب کنه بابا اگه واقعا به این چیزا معتقدی که کاری نداشته باشید به زندگی مردم پس این تاپیکا که خودتون می‌زنید چیه بس کنید بابا این لات بازی هارو اینجا هر کی در مورد هر چی دوس داشته باشه تاپیک میزنه اگر که تاپیک نامتعارف بود نی نی یار خودش بلده چکار کنه