2777
2789
عنوان

عکس العمل

| مشاهده متن کامل بحث + 338 بازدید | 39 پست
یه لحظه موندم که چه شده، گیج شدم، زبونم بند اومد، همه بربر نگام می کردن، شما تصور کنید خودتونو جای م ...

بعد چکار کردی؟ 

نگران نباش، نفرینت نمیکنم. همین که دیگر جایت درمیان دعاهایم خالیست، برایت کافیست وای از این عمر که با میگذرد، میگذرد😔.                     میفهمی احساس یعنی چی؟ اصلا میفهمی حال بد یعنی چی؟ نمیخوای حرف بزنی؟؟ باشه_____   بارون دیوونگی داره،عاشق که بی عشقش طاقت نمیاره😔   همچو اشکی که در لحظه ی غم می‌ریزد،قلب من را نگاه تو بهم میریزد 😔.      عشق منو میندازه یاد چشات،عشق یعنی هر تپش قلبت، عشششق چه بلاها که نمیاره سرت😔                

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تشک تو چشام جمع شده بود، بغض گلوم رو گرفته بود، یه دفعه دیدم مرده یه لبخند رضایت زد و گفت اوفی چقدر شبیه پسرم بودی!!! 

آرامش آنست! که بدانی هرگام، دست تو در دست خداست
تشک تو چشام جمع شده بود، بغض گلوم رو گرفته بود، یه دفعه دیدم مرده یه لبخند رضایت زد و گفت اوفی چقدر ...

شوخی میکنی مگه نه؟ ما رو فیلم کردی؟ 😒

نگران نباش، نفرینت نمیکنم. همین که دیگر جایت درمیان دعاهایم خالیست، برایت کافیست وای از این عمر که با میگذرد، میگذرد😔.                     میفهمی احساس یعنی چی؟ اصلا میفهمی حال بد یعنی چی؟ نمیخوای حرف بزنی؟؟ باشه_____   بارون دیوونگی داره،عاشق که بی عشقش طاقت نمیاره😔   همچو اشکی که در لحظه ی غم می‌ریزد،قلب من را نگاه تو بهم میریزد 😔.      عشق منو میندازه یاد چشات،عشق یعنی هر تپش قلبت، عشششق چه بلاها که نمیاره سرت😔                

جرات نمی کردم برم سمتش

یکی از حاضرین بهش گفت چکارش داری؟؟ 

نمیدونم از روی کنجکاوی گفت یا می خواست از من حمایت کنه

یهو برگشت سمتش و یه نگاهی بهش انداخت و گفت دلم خواست به تو چه؟؟ 

اینجا بود که یه کم جرات پیدا کردم، بلند شدم رفتم سراغش

گفتمش آقای محترم من اصلا شما رو نمی شناسم، شما ی هستین؟ چی میگین؟ البته همه ی اینا رو با ترس و لرزش صدا می گفتم. نگاه ها رو سنگین بود. خدایا